IVC > Programació > EN LA OSCURIDAD, TODO SE MUEVE

del 04 fins al 15 d'octubre de 2023 · València · Teatre Rialto

EN LA OSCURIDAD, TODO SE MUEVE

de Paula Serrano

Horaris: Dimecres: 10.30 h · Dijous: 19 h // 10.30 h* · Divendres: 20 h · Dissabte: 20 h · Diumenge: 19 h

Preus: Tarifas/Tarifes: 16.- € (Platea) /

Tarifas matinales: 3.- € Amb col.loqui posterior

Matinal “Funció relaxada”: 5 d’octubre Preu: 2€

Preu Jove (fins a 30 anys amb acreditació): 8.- € En totes les funcions excepte matinals - també en entradas.com Amb Carne Jove es poden adquirir dos entrades a preu jove

Descuentos y tarifas especiales/Descomptes i tarifes especials:
50% para miembros de la compañía i Habitants del Rialto 30% Abonats Principal, carnet jubilado, carnet biblioteques, carnet d’estudiant, i grups de 10 a 19 persones, persones amb diversitat funcional

50% grups de més de 20 persones

Tarifa Rialto 3€ en totes les funcions per als alumnes de l'ESAD, EASD, Escola de l'Actor, Escola Off, Conservatori Superior de Dansa i el Conservatori Superior de Música i socis de: AAPV, APDCV, AVEET i APCCV. Conservatori Professional de Dansa, Conservatori Professional de Música. Col·lectiu de Professionals del Doblatge.

Butaca Oberta: 2€

(*)Funcions relaxades, dirigit a persones amb discapacitat neuronal que busca la inclusió d'un sector poblacional. És una funció teatral en la qual es fan modificacions a l'espai en el qual ocorre la representació (llum, so) i, a vegades, a la representació mateixa.

Notes: Matinals 4 i 11 d’octubre (*) Matinal “Funció relaxada”: 5 d’octubre

Producció pròpia IVC | Dansa contemporània
Inundar la biblioteca. Amerar les lectures. En esta piscina pose a remulla les meues pors. Suren uns instants i cauen cap al fons. He tractat d’obrir el tap del desaigüe perquè córrega l’aigua, per a fugir-ne. Fa temps que esta piscina és la meua presó. Mon pare la va construir per a mi. Fa poc va contractar uns socorristes, des de l’exterior m’observen. Em miren per darrere d’este espill que tremola, sense atrevir-se a salvar-me. Submergida a gran fondària, fuig de la realitat. De la por original. Sona el telèfon. La tinta dels llibres es dissol en l’aigua cada vegada més. I en la foscor, les paraules borroses escriuen els cossos.    

EN LA OSCURIDAD, TODO SE MUEVE és una producció pública de dansa contemporània que està dins del cicle “Constel·lació Sanchis Sinisterra” i que agafa com a punt d’inspiració l’obra EL LECTOR POR HORAS del mateix José Sanchis Sinisterra.
 
Coreografia i direcció Paula Serrano
Intèrprets: Marina Capel Dorado, Jessica Castellón, Julia Nicolau, Aimar Odriozola, Sebastián Rowinsky i Cristina Valdivielso García.
Producció: Institut Valencià de Cultura
 
Edat recomanada: + 12 anys
Dansa                                                       
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 962 936 621
ivc@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info