IVC > Programació > Teatre Arniches d'Alacant > 9 DE JAVIER SAHUQUILLO

27 de març de 2021 · Alacant · Teatre Arniches

9 DE JAVIER SAHUQUILLO

PERROS DANESES I YAPADÚ PROD

Horaris: Dissabte: 19 horas

Preus: PREU 12€.

Notes: TEATRE CASTELLÀ I VALENCIÀ DURADA 90 min.

Un xic d'origen magrebí és acusat d'assassinar al seu pare. Un jurat popularhaurà de decidir si està provada o no la seua implicació en el parricidi. Tots els membres del jurat voten a favor de la culpabilitat menys un: la jurat número 7. “Si hem de condemnar a qualsevol a presó permanent revisable, crec que li hem de dedicar, almenys, vint minuts de les nostres vides”. Des d'aquest moment s'inicia un thriller psicològic en el qual el jurat analitzarà totes les proves de l'assassinat en un afany per descobrir la veritat i enfonsar els prejudicis de la societat occidental.

9 beu explícitament del text de Reginald Rose i de la pel·lícula de Sidney Lumet, que van aconseguir que 12 homes sense pietat es convertira en el referent dels drames judicials, inspirant centenars de pel·lícules i obres de teatre posteriors.

Xst!“On hi ha poca justícia és un perill tindre raó” Francisco de Quevedo. “Estic a favor de la veritat, la diga qui la diga. Estic a favor de la justícia, a favor o en contra de qui siga ” Malcom X.
DIRECCIÓ: Miguel Ángel Romo DRAMATÚRGIA I AJUDANT DE DIRECCIÓ: Javier Sahuquillo INTÈRPRETS: Imma Sancho,Jorge Picó,Toni Misó,Resu Belmonte,Laura Sanchis,Leo de Bari,Maria Poquet,Alba Gutiérrez,Arturo Sebastià,Javier Sahuquillo IL·LUMINACIÓ: Pablo Fernández VESTUARI: Maria Poquet ESPAI ESCÈNIC: Miguel Ángel Romo
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 963 539 300
ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info