del 18 fins al 21 de març de 2021 · València · Teatre Rialto

ICÀRIA

LA DEPENDENT

Preus: PREU GENERAL de 16 a 8 € PREU JOVE 8 € (fi ns a 30 anys amb identifi cació) EDAT públic jove i adult

Notes: HORARI dijous, divendres, dissabte i diumenge 19 h DURADA 1 h 30 min

Dos homes i una dona planifi quen el segrest d’un acabalat empresari, però els segrestadors sembla que no tenen prou amb els diners, i a mesura que el temps passa la tensió es fa insuportable. Fa l’efecte que la víctima ha caigut a les mans d’una colla de còmics bojos i que assistim a un judici grotesc. Les escenes delirants se succeeixen a mig camí entre la comèdia i la tragèdia. Què volen en realitat els segrestadors i quin és el passat fosc de la víctima?
INTÈRPRETS Jordi Ballester, Gemma Miralles, Pepe Miravete i Pep Sellés. AUTOR Pasqual Alapont. DIRECCIÓ Pepa Miralles. AJUDANT DE DIRECCIÓ Yolanda García. TREBALL D’INVESTIGACIÓ ESCENOGRÀFICA Los Reyes Del Mambo. DISSENY D’ESCENOGRAFIA Eduardo Moreno. DISSENY D’IL·LUMINACIÓ Víctor Antón. DISSENY DE VESTUARI Joanmi Reig. MÚSICA I BANDA SONORA Carles Chiner. IMATGE GRÀFICA Pep Sellés. PRODUCCIÓ EXECUTIVA Joanfra Rozalén. AJUDANT DE PRODUCCIÓ Lidia Miró. AJUDANT D’IL·LUMINACIÓ Luis Vélez. VÍDEO Juan Ruiz, Luis Vélez. PRODUCCIÓ La Dependent. SUPORT IVC – Generalitat Valenciana. COL·LABORA Teatre Calderón i Ajuntament d’Alcoi.
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 963 539 300
ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info