IVC > Programació > VIII TORNEIG DE DRAMATÚRGIA VALENCIANA

del 25 de juny fins al 16 de juliol de 2024 · València · Teatre Rialto

VIII TORNEIG DE DRAMATÚRGIA VALENCIANA

El torneig de dramatúrgia reunix huit autors i vint-i-huit intèrprets sobre les taules de diferents teatres reconvertits en quadrilàters de boxa. 

Els dramaturgs de Castelló, València i Alacant s'enfrontaran per parelles mitjançant dos textos de trenta minuts llegits per dos actors o actrius professionals en un quadrilàter de boxa. Els autors no coneixeran als actors que representaran el seu text fins a dos hores abans de la representació. 

El públic és el que votarà l'obra guanyadora en cadascuna de les fases que se celebraran en les tres capitals de província; totes elles, amb entrada gratuïta.

Després dels dos primers quarts de final en Castelló i Alacant se celebraran el tercer i quart en el Teatre Rialto de València els dies 1 i 3 de juliol.

Els guanyadors de cada combat s'enfrontaran en les semifinals, que seran en el Rialto els dies 10 i 11 de juliol, i la gran final serà el 16 de juliol també en el Teatre Rialto.

Els autors que participen en esta edició són: Mertxe Aguilar, ‘L’Ossa d’Arrancapins’; Anna Albaladejo, ‘Anita Rabia Tierna’; Arantxa Cortés, ‘La vulgar’; Alberto Giner, ‘El Prim del Pla-Carolines’; Álvaro Moliner ‘L’escorxador d’Extramurs’; Guadalupe Sáez, ‘L’aristotèlica de Mart’; Arturo Sánchez Velasco, ‘El templari de les columbretes’ y Sergi Tellols, ‘El taronger bord de Vila-Real’.
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 962 936 621
ivc@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter
Selecciona newsletters:


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info