Ballet de la Generalitat

El Ballet de la Generalitat és un projecte creat en 2004 per la Generalitat Valenciana com a unitat artística i eina per a fomentar i difondre la dansa contemporània. La companyia ha tingut diversos formats i un ample repertori amb coreografies de prestigiosos creadors de fama internacional com ara Jiri Kylian, Nacho Duato, Thierry Malandain, Ohad Naharin, entre d'altres. 

També ha sigut plataforma de creació de coreògrafs valencians com ara Gustavo Ramírez, Asun Noales, Toni Aparisi, Yoshua Cienfuegos, Taiat Dansa o Marcos Morau. El Ballet de la Generalitat ha col·laborat en el passat amb el Palau de les Arts de València en les produccions d'òpera programades en aquesta sala i també ha desenvolupat projectes de caràcter educatiu com ara  “El cant del cos” d’Amaury Lebrun. Actualment, des de l’Institut Valencià de Cultura, realitza coproduccions i produccions com “Man Ray” de Meritxell Barberá i Inma García o la propera “Divines paraules” de Rosángeles i Edison Valls, Ana Luján i Toni Aparisi.

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 963 539 300
ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info