IVC > REGALA TEATRE, REGALA CULTURA
Abonament (4 Teatre Principal de Valencia

Abonament (4 Teatre Principal de Valencia

Abonament (4 Teatre Principal de Valencia

Abonament (4 Teatre Principal de Valencia

13 de desembre de 2019

Abonament (4 del Teatre Principal

REGALA TEATRE, REGALA CULTURA

Inclou quatre entrades a triar dels cinc espectacles marcats del segon quadrimestre de la temporada, en butaca preferent per a qualsevol sessió del Teatre Principal de València.

VULL L'ABONAMENT

Del 31 de gener al 9 de febrer
FAUSTO
A partir del clàssic de J. W. Goethe
Text i adaptació: Arturo Sánchez Velasco i Jaume Policarpo
Direcció: Jaume Policarpo
INSTITUT VALENCIÀ DE CULTURA
Intèrprets: Enric Benavent, Empar Canet, Rosanna Espinós, Vicent Domingo, Maria Caballero i Jorge Valle

Vendre l'ànima a canvi de la joventut eterna i gaudir dels plaers mundanals o accedir al coneixement il·limitat són els motors més coneguts de Fausto: mite fonamental de la nostra cultura occidental.
Convertim en matèria teatral la gran obra al voltant d'aquest mite que va escriure Goethe (un dels iniciadors de la consciència comuna europea), partint d'una posada en escena plena de força estètica i intensitat interpretativa.

 
Del 14 al 23 de febrer 
LA CASA DE LES ARANYES 
De Paco Zarzoso 
Direcció: Lurdes Barba i Paco Zarzoso 
INSTITUT VALENCIÀ DE CULTURA I TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA 
Intèrprets: Verónica Andrés, Francesc Garrido, Àgueda Llorca, Rosa Renom, Pep Ricart, Santi Ricart
Text sorgit de l'encàrrec de l'Institut Valencià de Cultura i el Teatre Nacional de Catalunya al dramaturg valencià Paco Zarzoso, La casa de les aranyes retrata uns personatges que tracten de gestionar un passat misteriós que condiciona el seu present.
A la vora d’un pantà s’alça un edifici mig abandonat, on durant força temps només hi han viscut algunes aranyes descomunals. El clima de la comarca va canviar quan la construcció de la presa hidroelèctrica va submergir en l’oblit el poble més proper. Des d’aleshores, els pocs habitants de la zona malden per superar la seua complicitat més o menys directa en la destrucció d’aquells paratges, mentre els caçadors furtius n’amenacen cada dia la tranquil·litat.
 
 
Del 28 de febrer a l’1 de març 
NEKRASSOV
De Jean-Paul Sartre
Direcció: Dan Jemmett
Traducció: Miguel Ángel Asturias 
Adaptació: Brenda Escobedo
TEATRO DE LA ABADÍA
Intèrprets: José Luis Alcobendas, Ernesto Arias, Carmen Bécares, Miguel Cubero, Clemente García, David Luque, Inma Nieto
 
Nekrassov és l'única comèdia escrita per Jean-Paul Sartre. Obra intel·ligent i profundament divertida, en la qual critica amb ferocitat al quart poder i la manipulació de l'opinió pública amb finalitats polítics o econòmics. Un text que qüestiona la veracitat de la informació periodística en un món que enarbora la bandera de la llibertat i la democràcia. Situada en plena Guerra Freda, l'obra traspua actualitat: desinformació, ús polític de la mentida i fake news. Des de l'humor absurd, Sartre assenyala al fingiment i a la por com a eines d'explotació de l'home per l'home.
 
 
Del 5 al 7 de març
EL CASTIGO SIN VENGANZA
De Lope de Vega
Direcció: Helena Pimenta
Versió: Álvaro Tato
COMPAÑÍA NACIONAL DE TEATRO CLÁSICO
Repartiment: David Soto Giganto (Ricardo), Fernando Trujillo (Febo), Joaquín Notario (Duque de Ferrara), Lola Baldrich (Cintia/Andrelina /Lucrecia), Nuria Gallardo (Aurora), Rafa Castejón (Federico), José Tomé (Batín), Beatriz Arguello (Casandra), Javier Collado (Marqués de Gonzaga).
Cor: Cristina Arias, Fernando Trujillo, David Soto Giganto, Íñigo Álvarez de Lara
 
Una de les obres mestres de la literatura dramàtica universal. Aquesta crepuscular tragèdia d'honor oculta una profunda reflexió sobre el poder, la justícia, la responsabilitat, l'amor i el desig. Atrapats en la tela d'aranya d'un palau de murmuris, espills i secrets, els personatges s'enfronten a la seua consciència amb una intensitat desconeguda; la bellesa dels versos s'alia amb l'aspror brutal dels conflictes i amb un delicat ritme quasi cinematogràfic en què les escenes s'entrellacen i juxtaposen. Un muntatge que aconsegueix la perfecció. un lúcid viatge a les ombres de nosaltres mateixos.
 
 
De l’1 al 3 de maig
JUANA
Direcció artística i coreografia: Chevi Muraday 
Dramatúrgia: Juan Carlos Rubio 
Textos: Juan Carlos Rubio, Marina Seresesky, Pablo Messiez
LOSDEDAE COMPAÑÍA DE DANZA Y TEATRO ESPAÑOL DE MADRID
Intèrprets: Aitana Sánchez-Gijón, Chevi Muraday, Alberto Velasco, Maximiliano Sanford, Carlos Beluga
 
Travessant els boscos de la memòria trobem a una dona, a moltes dones, unides per un mateix nom, que es pregunten incessantment si hi ha una destinació femenina en la Terra. La Papisa Juana vist vestidures masculines i dona a llum enmig d'una multitud embogida que alberga somnis de lapidació; Juana de Arco triomfa en el camp de batalla i pateix l'interrogatori de l'inquisidor que planeja cremar-la en la foguera; Juana la Loca afona les seues mans en l'inert cor de Felipe el Hermoso; Sor Juana Inés de la Cruz desitja en clau poètica a la virreina i Juana Doña visita la paredassa en el qual el seu marit és afusellat mentre pronuncia les seues últimes paraules d'amor.
 
Venda de l'abonament en les taquilles del Teatre Principal del 14 de desembre del 2019 al 22 de febrer del 2020 (excepte del 23 de desembre al 5 de gener  que es vendrà en les taquilles del Teatre Rialto).
 
Fes-te HABITANT DEL RIALTO i beneficia't dels seus avantatges. Aconsegueix el carnet en la taquilla del teatre Rialto

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 963 539 300
ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info