IVC > Silencis Claire Ducreux
Claire Ducreux

Claire Ducreux

13 d'agost de 2019

Sagunt a Escena

Silencis Claire Ducreux

Sagunt a Escena
 
El festival Sagunt a Escena presenta dins de la seua programació dos espectacles de teatre de carrer i de sala 
  • Al Centre Cultural Mario Monreal es presenta l’obra ‘Lazarillo el hambriento’ del Teatro de la Resistencia
  • Mentre que a la Pujada al Castell es representa ‘Silencis’ de Claire Ducreux
València (13.08.19). El festival Sagunt a Escena presenta demà, dimecres 14 d’agost, dos espectacles a les 20.00 hores. A la Pujada al Castell, un espectacle gratuït i per a tots els públics, ‘Silencis’, de la ballarina Claire Ducreux. Aquest espectacle, que va obtindre el premi al millor espectacle de carrer en el Festival Internacional de Teatre i Arts de Carrer de Valladolid per la seua combinació de dansa i teatre visual, convida l’espectador a redescobrir el que ens envolta per a tornar a sentir-nos realment vius.
 
Claire Ducreux és diplomada en dansa contemporània pel Conservatori de Lió, i de 1992 a 1999 balla en diferents companyies a França. També crea amb Leandre Ribera dos espectacles, ‘Fragile’ i ‘Madame et Monsieur’, que obtenen diversos premis i amb els quals recorren en món.
 
A partir de 2004, Claire Ducreux crea el primer dels tres solos de dansa-teatre ‘De paseo’, ‘Barco de Arena’ i ‘La sonrisa del náufrago’, que formen la ‘Trilogia del vagabundo’, espectacles que continua representant arreu del món.
 
Centre Cultural Mario Monreal
 
Al Centre Cultural Mario Monreal, a les 20.00 hores, podrem veure ‘Lazarillo el hambriento’, de la companyia Teatro de la Resistencia, basat en l’anònim espanyol del segle XVI. El text ha sigut adaptat i dirigit per Hadi Kurich, i està interpretat per ell mateix junt amb Ana Kurich.
 
 
L’obra reuneix els tres primers capítols d’aquesta novel·la incomparable que és ‘El Lazarillo de Tormes’, centrant-se en la picardia provocada per la pobresa sorgida al voltant de l’opulència amb el greuge del repartiment desigual i injust de la riquesa.
 
Lazarillo és un ser desprotegit que deixa de ser un perdedor perquè aprén a controlar la desesperació buscant, sense caure en la vilesa, els remeis a la seua desfavorable situació.
 
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 963 539 300
ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info