IVC > Suspensió de tots els terminis vigents
#quedatacasa

#quedatacasa

18 de març de 2020

Suspensió de tots els terminis vigents

L'Institut Valencià de Cultura ha deixat en suspès totes les proves de les oposicions convocades mentre dure l'alerta sanitària amb motiu de l'expansió del COVID-19. Aquesta suspensió afecta també al calendari i els terminis de les diferents Ofertes d'Ocupació Pública que ja estaven en marxa i que queden, per tant, congelades. 

Aquesta mesura es pren de conformitat amb el que disposa la Resolució de Mesures Excepcionals per als Centres de Treball dependents de la Generalitat Valenciana signada per la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, aquest dissabte. 

En la disposició setena de la Resolució s'estableix que les proves selectives dels processos en curs queden posposades pel temps que es considere imprescindible encara que es garanteix, en tot cas, la continuïtat d'aquestes. 

A més, la Generalitat aplicarà també el que ordena el Reial decret 463/2020 de 14 de març pel qual es declara l'Estat d'Alarma que, en l'apartat 1 de la Disposició Addicional Tercera, regula la suspensió dels termes per a tots els tràmits i procediments de les entitats del sector públic, la qual cosa és aplicable també per a les oposicions.
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 963 539 300
ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info