IVC > Targetes Regal IVC
Targeta Regal IVC

Targeta Regal IVC

21 de novembre de 2022

Targetes Regal IVC

Targetes Regal IVC

Per Nadal, al teu amic o amiga invisible, de regal d’empresa o d’aniversari, per a tu mateix… regalar cultura és la millor idea!

Fes-te amb les nostres targetes i podràs regalar entrades per als espectacles de teatre o música que trie la persona afortunada. Podrà escollir entre tota la programació de l’IVC, per a assistir quan i amb qui vulga.

  • A Castelló i Peníscola: al Teatre Principal de Castelló, L’auditori de Castelló i el Palau de Congressos de Peníscola.
  • En València: al Teatre Rialto, el Teatre Principal de València i La Filmoteca.
  • En Alicante: al Teatre Arniches i La Filmoteca.

Pots adquirirles en les nostres taquilles i en taquilla.ivc.gva.es.

COM FUNCIONA?

Adquireix la targeta o targetes que vulgues en les nostres taquilles físiques o en taquilla.ivc.gva.es. Podràs enviar-la per correu electrònic o imprimir-la si vols regalar-la en mà.

La persona a qui li fas el regal pot reservar les entrades en internet o en taquilla, mitjançant el codi de la Targeta Regal. A més, podrà aplicar-se els descomptes disponibles als quals tinga dret en cada sessió o espectacle (Carnet Jove, Carnet Jubilat, DARDE, etc.).

Cada vegada que es faça servir la targeta es descomptarà l'import consumit i la quantitat sobrant es podrà gastar en qualsevol moment, sense límit de temps. Si la compra supera el saldo, la diferència s'abonarà amb les formes de pagament disponibles segons el canal de venda.

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 962 936 621
ivc@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info