IVC > WATERLOO

26 de maig de 2023 · Teatre Arniches

Teatre Arniches - Alacant

WATERLOO

Albena Teatre

Horaris: Divendres: 20:30

Preus: 15€

Obrim una caixa de cartó plena de fotos antigues i la infantesa ens ve a la memòria com una glopada. La foto és del 7 d’abril de 1974, la instantània d’una família feliç, com qualsevol altra família feliç. Les corregudes dels xiquets per l’hort i per la bassa, el descobriment de l’amor i les primeres carabasses.

El tio Paco encara tenia cabells, i el tio Voro acabava de fer-se el tercer barrejat del dia. Que guapa que estava la cosina Lolín, i que satisfet que semblava Carles amb la mà a la butxaca. Qui se’n recorda ja de Grace Kelly i Piudeferro? De segur que no hi havia a Alzira dos amants com Salgado i Amparito. Ai, com n’eren, de joves, els pares. I que bona que estava la paella! Tants i tants records de felicitat, tot això està dins d’aquesta foto. Però qui podia sospitar el que passaria a l’hora del café? Qui ens contarà els secrets i les misèries que, com bé deia Tolstoi, fan que cada família siga infeliç a la seua manera?
 

Xst! Torna al Teatre Arniches la companyia valenciana Albena Teatre amb la seua obra Waterloo, un viatge en el temps que té el desig de donar veu als que ja no hi són.

Autoria: Pasqual Alapont i Carles Alberola

Intèrpret i direcció: Carles Alberola

Espai escènic i disseny gràfic: Assad Kassab

Vestuari: Pascual Peris

Caracterització: Mercedes Luján

Disseny llums: Ximo Olcina

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 962 936 621
ivc@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info