IVC > Yamato "Passion"
Yamato

Yamato "Passion"

09 d'agost de 2019

Sagunt a Escena

Yamato "Passion"

Sagunt a Escena
 
Els tambors japonesos de Yamato arriben a Sagunt a Escena
  • La representació serà el diumenge 11 d’agost a les 22.30 hores al Teatre Romà
  • Presenten el seu espectacle ‘Jhonetsu-Passion’
València (10.08.19). El festival Sagunt a Escena rep la companyia japonesa Yamato The drummers of Japan, amb la qual l’art de la percussió japonesa inundarà l’escenari del Teatre Romà amb el seu espectacle ‘Passion’. La representació serà el diumenge 11 d’agost a les 22.30 hores al Teatre Romà.
 
Es tracta d’un grup japonés de tambors ‘taiko’ compost per dotze instrumentistes que realitzen sobre l’escenari tota una demostració d’habilitat i forma física al capdavant d’una trentena d’aquest tipus de tambors tradicionals japonesos, que es caracteritzen per presentar una gran mida i un pes elevat, que en alguns casos arriba fins als 500 quilos; és el conegut com gran tambor ‘odaiko’, de peu, com la peça central, rodejat d’una dotzena de tambors ‘taiko’ de diverses grandàries.
 
El grup ve des de Nara, localitat nipona on s’assegura que va sorgir l’origen de la cultura japonesa. Va ser en 1993 quan Masa Ogawa va fundar en aquesta ciutat el grup de percussió Yamato.
 
El que veurem a Sagunt és un espectacle enèrgic en què la percussió i els balls, els salts d’un tambor a un altre i el costat més humorístic portaran els assistents a la més alta espiritualitat.
 
‘Passion’ ens presenta una mostra emocionant, enèrgica i explosiva de l’art de la percussió japonesa, les primeres referències de la qual es remunten a l’any 588. Per a respondre al nivell d’exigència de cada actuació els intèrprets necessiten d’una disciplina fèrria, una formació física i extraordinària una cosa absolutament essencial per a concentrar-ho tot i contagiar el públic, la passió que ells extrauen de cos i esperit per a traslladar-la a l’escena.
 
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 963 539 300
ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info