IVC > Música > Borsa urgent TSGA: quarta crida

10 de setembre de 2020

Borsa urgent TSGA: quarta crida

Nova nota de tall: 56,4 Presentació de mèrits, de l'11 al 17 de setembre.
10 de setembre de 2020
Borsa urgent TSGA: quarta crida a acreditació de mèrits
Nova nota de tall: 56,4 punts
 
Una vegada publicada la composició de la Borsa d'ocupació pública pel procediment d'urgència, per a l'especialitat de Tècnic Superior de Gestió Administrativa, convocada per Resolució del 14 de febrer del Director General de l'IVC, i que està formada pels aspirants que superen o aconsegueixen la nota de tall de la segona crida, 60,78 punts, i ampliada aquesta borsa a través d'una tercera crida amb nota de tall de 59,5 punts, el IVC publica una quarta crida a acreditació de mèrits, que permetrà que en dates pròximes es realitze una nova ampliació d'aquesta borsa d'urgència ja constituïda.

Demà 11 de setembre donarà principi la quarta crida a aspirants de la llista d'admesos per a la borsa urgent de Tècnic Superior de gestió administrativa. La nova nota de tall se situa en 56,4 punts. Els aspirants que aconseguisquen aquesta nota de tall seran telefonats demà divendres 11 de setembre per a que presenten les acreditacions dels mèrits que van comunicar en el seu formulari d'autobarem i se'ls proporcionarà tota la informació que necessiten.
 
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Música i cultura popular valenciana

Plaça Viriato s/n
46001 València

Tel. 961 206 500
musica_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info