IVC > Música > Cicle joves intèrprets de l'IVC / Alba Sanz Ponce oboè i Francisco José Ruiz Illán, piano

12 de febrer de 2019 · Col·legi Major Rector Peset - Universitat de València

Cicle joves intèrprets de l'IVC / Alba Sanz Ponce oboè i Francisco José Ruiz Illán, piano

PROGRAMA

Primera part

Sonata en Do menor per a oboè i piano.............................................A.Vivaldi (1678-1741)

I Adagio

II Allegro

III Andante

IV Allegro

Oboe quartet en Fa Major ................................................ W.A. Mozart KV.370 (1756-1791)

I Allegro

II Adagio

II Rondó

Segona part

Sonata en Sol menor per a oboè i piano ......................................... C.P.E. Bach (1714-1788)

I Adagio

II Allegro

III Vivace

Sonata per a oboè i piano............................................................. C.Saint-Saëns (1835-1921)

I Andantino

II Allegretto

III Molto Allegro

Morceau de Salon Op. 228........................................................... J.W.Kalliwoda (1801-1866)

 

Oboè: Alba Sanz Ponce

Piano: Francisco José Ruiz Illán

Alba Sanz Ponce

Comença els seus estudis musicals al Conservatori Professional de Música Josep Climent d’Oliva amb el professor Eduardo Sala on obté el títol professional en l’especialitat d’oboè. Posteriorment, continua amb els estudis superiors de música al Conservatori Superior Òscar Esplà d’Alacant amb el professor Pedro Herrero, aconseguint el títol superior de música en l’especialitat d’oboè.

Ha realitzat cursos de perfeccionament amb professors de gran nivell, Francisco Salanova, Ana Rivera, Cristina Gòmez, Pierre Antonie, David Walter, Thomas Indermürlhe, Roberto Turlo entre altres.

Ha format part de la Jove Orquestra Turina, Jove Orquestra Simfònica de Castelló de la Plana, Orquestra de la Universitat d’Alacant, Orquestra Simfònica de l’Acadèmia Valenciana, International Youth Philarmonic Orchestra, European Youth Wind Orchestra, International Junge Orcherakademie, del quintet de vent Tosca Ensemble i ha col·laborat amb l’Orquestra Ciutat d’Elx.

L’any 2017 fou premiada amb una beca per a joves músics (CulturArts) per estudiar un curs d’alt perfeccionament a l’Escola Superior de Música de Catalunya amb els professors Dolors Chiralt, solista de la Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i Eduardo Martínez, solista de l’Orquestra de Granada.

Actualment estudia un curs especialitzat anomenat Music Training al Conservatori Superior Liceu de Barcelona amb el professor d’oboè Daniel Fuster. Al mateix temps ho combina amb la pràctica docent com a professora de música a un Institut d’Educació Secundària a Barcelona.

Francisco José Ruiz Illán

Natural de Callosa de Segura (Alicante), realiza los estudios musicales en el Conservatorio Superior de Música de Murcia “Manuel Massotti Littel”. Finaliza el grado superior de piano con el catedrático Mario Monreal, obteniendo Mención de Honor final de carrera.

Está en posesión del título de Profesor Superior de Solfeo y Teoría de la Música, Transposición y Acompañamiento, y del título de Profesor Superior de Música de Cámara. Máster Universitario en Interpretación e Investigación Musical por la Universidad Internacional de Valencia.

Perfecciona estudios de interpretación pianística con los catedráticos Miguel Ángel Herranz, Esteban Sánchez, Guillermo González, Ana Guijarro, Juan José Pérez Torrecillas, Aquilles Dellavigne, entre otros.

En el mundo del acompañamiento al piano, es asesorado por el catedrático Miguel Zanetti.

Ha sido miembro cofundador del trio Ensemble Mixtures, agrupación con la que se profundiza y se pretende participar de la divulgación de la música de los siglos XX y XXI.

Acompaña al piano y participa en cursos de interpretación instrumental con solistas de prestigio internacional como Jean Yves Fourmeau (saxofón), Enrique Perez (clarinete), Magdalena Martinez (flauta), Gean Louis Capezzalli (oboe), Rauno Tikkanen (clarinete), Silvia Caredu (flauta), Cristina Gomez Godoy (oboe), Vincent Lucá (flauta)…

Colabora como concertmeister con el Orfeón de Torrevieja, Coro de la Universidad Miguel Hernández de Elche, Coral San Martín de Callosa de Segura, entre otras agrupaciones vocales.

Actualmente es profesor de Repertorio con Piano para instrumentos y coordinador del área de dicha especialidad en el Conservatorio Superior de Música “Joaquín Rodrigo “ de Valencia.

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Música i cultura popular valenciana

Plaça Viriato s/n
46001 València

Tel. 961 206 500
musica_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info