IVC > Música > Constitució de la Bolsa Urgente TSGA

07 de juliol de 2020

Constitució de la Bolsa Urgente TSGA

Reunida la Comissió de seguiment de les borses d'ocupació de l'IVC, examinades les al·legacions dels aspirants de la segona crida a l'acreditació de mèrits i publicat el llistat definitiu de puntuacions per a aquesta segona crida, l'IVC fa pública la composició de la borsa d'ocupació pública pel procediment d'urgència, per a l'especialitat de Tècnic Superior de gestió administrativa, convocada per Resolució del 14 de febrer del Director General de l'IVC, formada pels aspirants que superen o aconsegueixen la nota de tall de la segona crida, 60,78 punts.

Els candidats que formen part de la Borsa seran anomenats telefònicament per a comunicar-los l'oferta de contractació.

De manera immediata, tenint en compte els objectius previstos pel pla reaCtivem de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport,  i la consegüent previsió de necessitats de contractació de personal de reforç tècnic, l'IVC publica una tercera crida a acreditació de mèrits, i altres següents si fóra necessari, que permetràn que en dates pròximes es realitze una ampliació d'aquesta bossa d'urgència ja constituïda.

Consulta el llistat en la pàgina de Novetats d'Ocupació Pública 
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Música i cultura popular valenciana

Plaça Viriato s/n
46001 València

Tel. 961 206 500
musica_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info