IVC > Música > Convocatòria propostes artístiques per a Ensems

Convocatòria propostes artístiques per a Ensems

El Festival Ensems obri convocatòria de propostes artístiques per a les edicions 2020 i 2021. Del 10 de juny al 10 de juliol poden presentar-se propostes musicals i sonores per la programació de les edicions 42a i 43a del Festival Ensems

El Festival Ensems, organitzat per l'Institut Valencià de Cultura, ha obert la convocatòria de propostes musicals i sonores per a configurar la programació de les dues edicions següents.

Del 10 de juny al 10 de juliol es poden enviar propostes artístiques de grups, intèrprets i creadors i creadores per a formar part de la programació de les edicions 42a i 43a d'Ensems que se celebraran a València el maig de 2020 i 2021, respectivament.

La 41a edició d'Ensems, que s'ha celebrat el mes de maig passat, ha tingut més de quinze estrenes absolutes i ha mantingut les xifres d'espectadors d'edicions anteriors, alhora que n'ha consolidat el públic. El Palau de la Música, com a institució coorganitzadora del festival, ha tingut enguany un paper fonamental en el projecte, perquè ha acollit la majoria de la programació, juntament amb el Teatre Rialto i La Nau Centre Cultural de la Universitat de València.

El formulari en línia per tal de fer arribar les propostes artístiques per a les edicions següents d'Ensems ja es pot trobar en el web del Festival Ensems: consultar aquí.

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Música i cultura popular valenciana

Plaça Viriato s/n
46001 València

Tel. 961 206 500
musica_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info