IVC > Música > Frank Peter Zimmermann a l'Auditori de Castelló

20 de novembre de 2023

Frank Peter Zimmermann a l'Auditori de Castelló

  • Zimmermann estarà acompanyat pel pianista Martin Helmchen i interpretaran composicions de Brahms i Bartók
  • El Museu de Belles Arts de Castelló presenta una nova trobada del cicle ‘Intercanvis’ amb l'editora Sandra Ollo

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), presenta el dimarts 21 de novembre, a les 19.30 hores, a l’Auditori de Castelló, Frank Peter Zimmermann, un dels violinistes més reconeguts del panorama internacional, que interpretarà obres de Brahms i Bartók acompanyat al piano per Martin Helmchen.
El músic alemany és considerat un dels violinistes més destacats de la seua generació. Elogiat per la seua musicalitat, brillantor i aguda intel·ligència, ha actuat amb les principals orquestres del món durant més de tres dècades, col·laborant amb els directors més importants del món. Els seus concerts l’han portat a tocar als grans coliseus de la música clàssica, així com participar en els grans festivals internacionals.
En el seu concert a Castelló de la Plana estarà acompanyat, en esta ocasió, per Martin Helmchen, un dels pianistes més demanats de l’actualitat. Diversos crítics musicals destaquen del pianista l’originalitat i la intensitat en les seues interpretacions, junt amb la seua excel·lent sensibilitat tonal i capacitat tècnica.
La gira internacional de Frank Peter Zimmermann arriba a l’Auditori de Castelló, en el qual interpretarà un programa compost per la ‘Sonata per a clarinet en fa menor, op. 120, núm. 1’ de J. Brahms, la ‘Sonata per a violí i piano núm. 1’ de B. Bartók i finalitzarà amb la ‘Sonata per a violí i piano núm. 1 en sol major, op. 78’ de J. Brahms.
El concert forma part de l’abonament de tardor de l’Auditori de Castelló, que permet gaudir de huit grans concerts de clàssica a un preu reduït i es posa a la venda a l’inici de cada trimestre cultural.
Les entrades soltes per a este concert tenen un preu de 10 a 20 euros i es poden adquirir en taquilles i en el web ivc.gva.es. Recordem que quan es visita el Museu de Belles Arts de Castelló o l’EACC, s’obté un tiquet ‘Entrada i +’ que permet comprar, a les taquilles del Teatre Principal de Castelló o de l’Auditori de Castelló, entrades per als espectacles amb un descompte que pot arribar al 50 %.
‘Intercanvis’ torna al Museu amb Sandra Ollo
D’altra banda, el Museu de Belles Arts de Castelló continua amb la programació d’activitats culturals que complementen l’oferta expositiva. El club de cultura ‘Intercanvis’ presenta este dimarts 21 de novembre, a les 19.30 hores, una trobada amb l’editora Sandra Ollo.
Ollo va nàixer en 1977 a Pamplona, ciutat on va estudiar Filologia Hispànica i Anglesa. Una de les primeres experiències laborals va ser en la Càtedra Félix Huarte d’Estètica i Art Contemporani de la Universitat de Navarra, on va adquirir els rudiments del món de l’edició i la gestió cultural.
L’any 2008 es va incorporar al departament d’edició de l’editorial Acantilado/Quaderns Crema de Barcelona. En 2012 va ser nomenada gerent de l’editorial, i des de 2014, després de la mort de Jaume Vallcorba, va ocupar el lloc d’editora i directora general.
L’activitat és gratuïta fins a completar aforament. Més informació ací.
 
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Música i cultura popular valenciana

Plaça Viriato s/n
46001 València

Tel. 961 206 500
musica@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter
Selecciona newsletters:


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info