IVC > Música > Informació Audicions Jove Orquestra de la Generalitat 2020
Foto: Tato Baeza

Foto: Tato Baeza

31 de juliol de 2020

Informació Audicions Jove Orquestra de la Generalitat 2020

Modificació de les condicions i nou calendari de les Audicions de selecció d'instrumentistes per a accedir a la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana (JOGV) 2020
 A causa de la crisi de la COVID-19 ens vam veure obligats a interrompre i posposar el desenvolupament de les audicions de selecció, previstes inicialment per als dies 23, 24, 25, 26 i 27 de març de 2020.
Una vegada represos els terminis administratius l'1 de juny, i d'acord amb l'obligatorietat de mantindre les distàncies socials i garantir la seguretat, l’ IVC anuncia la modificació de les condicions i el nou calendari per a dur a terme les audicions de selecció per a accedir a la JOGV de 2020, convocades al gener d'aquest mateix any.
 
Aquesta represa suposa reprendre el procediment en la mateixa fase en la qual es va interrompre, en cap manera és una nova convocatòria. Conseqüentment, mancant publicar la llista d'admesos i exclosos segons el que es preveu en la convocatòria el dia 14 de març, en Annex II d'aquesta nota informativa relacionem els candidats i candidates que, en el seu moment i després de la valoració inicial del tribunal qualificador, van ser admesos i admeses per a realitzar les audicions, així com els exclosos i excloses.

Més informació en la secció Convocatòries d'IVC Obert
 
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Música i cultura popular valenciana

Plaça Viriato s/n
46001 València

Tel. 961 206 500
musica_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info