IVC > Música > Inscriu-te en la 6a edició de "Emove Festival"

18 de maig de 2021

Inscriu-te en la 6a edició de "Emove Festival"

Inscripcions fins al 30 de juny de 2021

El Festival Escolar i Universitari de les Arts Audiovisuals, eMove, celebra aquest 2021 la seva 6a convocatòria. Una edició amb diferents categories i diferents seccions perquè tots i totes puguin mostrar el seu talent amb les seves obres. 

A més, des de l'inici, aquest festival té com a base 3 grans pilars:
  • Educació: Incorporar d'una manera activa, mitjançant la producció d'obres audiovisuals, l'educació en valors en el projecte curricular de cada centre formatiu.
  • Desenvolupament: Afavorir en els alumnes l'afició per les arts audiovisuals com a fórmula positiva d'utilització del seu temps lliure, desenvolupant a més les seves possibilitats com a font d'informació i d'enriquiment cultural.
  • Motivació: Motivar i premiar la creativitat dels futurs professionals de la indústria audiovisual espanyola.
Si vols participar en eMove Festival, entra en www.emovefestival.com i consulta les bases d'inscripció. La data límit és el 30 de juny de 2021. Els nominats seran elegits per la votació popular a través de l'app de eMove Festival i posteriorment el Comitè de Selecció del Festival decidirà les nominacions. Sort!
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Música i cultura popular valenciana

Plaça Viriato s/n
46001 València

Tel. 961 206 500
musica_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info