IVC > Música > La Fira Valenciana de la Música obri la convocatòria artística de 2019
Trovam 2019

Trovam 2019

06 de març de 2019

La Fira Valenciana de la Música obri la convocatòria artística de 2019

La Fira Valenciana de la Música Trovam! - Pro Weekend ja ha obert la convocatòria de propostes artístiques per a l’edició 2019, que tindrà lloc a Castelló del 7 al 10 de novembre amb actuacions en diferents punts de la ciutat, jornades professionals i taules redones.

A la convocatòria de propostes artístiques, oberta del 6 de març al 6 de maig, podran presentar-se formacions musicals de qualsevol procedència geogràfica, encara que es donarà prioritat a propostes procedents de la Comunitat Valenciana. Els grups han de tindre almenys un disc editat i material d’àudio i vídeo disponible. També s’hi poden presentar propostes artístiques de diferents estils musicals dins de l’àmbit de les músiques actuals (pop, ‘rock’, ‘jazz’, ‘folk’, electrònica, etc). 

Les propostes rebudes seran revisades pels organitzadors, que s’encarregaran de fer la selecció basant-se en criteris de qualitat artística i originalitat, la capacitat de projecció i que es tracte d’una estrena d’espectacle o disc nou. El termini de presentació de sol·licituds és del 6 de març al 6 de maig de 2019.

Per a consultar-ne les bases i inscriure-s’hi, cal accedir a l’enllaç següent: https://firatrovam.com/propostes/

7a edició, del 7 al 10 de novembre de 2019

La setena edició de la Fira Valenciana de la Música tindrà lloc del 7 al 10 de novembre de 2019 i comptarà amb l’actuació de mig centenar de grups musicals en diferents espais de la ciutat de Castelló. Així mateix, s’espera que vora 500 professionals de l’àmbit musical (programadors, promotors, mànagers i altres agents musicals) participen en les jornades professionals que durant aquells dies es desenvoluparan a l’Auditori de Castelló. La convocatòria arranca amb una imatge renovada que és obra del dissenyador gràfic i músic Enric Alepuz.

El Trovam! - Pro Weekend va nàixer en 2013 com a plataforma de difusió musical i punt de trobada professional. En les últimes edicions el certamen ha anat creixent de manera constant i sostenible fins a consolidar-se com la fira de referència de la indústria musical a la Comunitat Valenciana. L’edició de 2018 va comptar amb l’assistència de més de 14.000 persones als diferents concerts i actuacions programades, i amb l’assistència de 400 professionals. 

La Fira Valenciana de la Música està organitzada per l’Institut Valencià de Cultura de la Generalitat Valenciana en col·laboració amb l’Ajuntament de Castelló, la Diputació de Castelló i la Valencian Music Association (VAM!). La iniciativa forma part del programa de desenvolupament estratègic ‘Fes Cultura’ de la Generalitat Valenciana i compta amb el suport de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL), d’À Punt Mèdia i de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies. També hi participen altres organismes com ara l’Associació de Promotors Musicals de la Comunitat Valenciana (MusicaProCV) i l’Associació Valenciana de Sales de Música en Directe (En Viu!).
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Música i cultura popular valenciana

Plaça Viriato s/n
46001 València

Tel. 961 206 500
musica_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info