IVC > Música > La JOGV convoca proves de selecció per a sis especialitats instrumentals
Audicions JOGV 2021

Audicions JOGV 2021

29 de gener de 2021

La JOGV convoca proves de selecció per a sis especialitats instrumentals

• Es convoquen un total de 38 places distribuïdes en sis especialitats instrumentals: fagot, violí, viola, violoncel, contrabaix i percussió • S’hi poden presentar fins al 24 de febrer els músics valencians d’entre 16 i 26 anys amb el tercer cicle del grau mitjà de música acabat

Formulari d'inscripció


La Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana convoca proves de selecció per a un total de 38 places, distribuïdes en sis especialitats instrumentals: fagot, violí, viola, violoncel, contrabaix i percussió.
El procés selectiu té com a objectiu triar els joves instrumentistes per a participar en les Trobades de la Jove Orquestra de la Generalitat i la resta d’activitats que s’organitzen en el període d’abril de 2021 a abril de 2023.
La inscripció a les audicions estarà oberta, per via exclusivament telemàtica, fins al 24 de febrer de 2021, i s’hi poden presentar els joves músics valencians, d’entre 16 i 26 anys, que hagen conclòs el tercer cicle del grau mitjà dels ensenyaments de Música.
D’acord amb les mesures sanitàries derivades de la crisi per la COVID-19, les audicions d’aquesta convocatòria no es realitzaran presencialment, sinó mitjançant gravacions de vídeo, que seran avaluades pel tribunal entre els dies 8 i 12 de març.
Les bases completes de la convocatòria es poden consultar en el web de l’Institut Valencià de Cultura: ‘ivc.gva.es’.
El cartell de la convocatòria de les audicions de la JOGV ha sigut dissenyat per Migue Martí, que també ha sigut l’encarregat de fer el logo de l’orquestra.
 
La Jove Orquestra
La Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana depén de la Direcció Adjunta de Música i Cultura Popular de l’Institut Valencià de Cultura i està formada per 95 músics menors de 26 anys. La Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana té com a objectiu contribuir a la formació dels músics per mitjà de trobades i tallers dirigits per destacats professors de cada especialitat instrumental. El seu director des de l’octubre de 2017 és Pablo Rus Broseta, format a València, Lió, Amsterdam i Berlín, i actualment director associat de la Seattle Symphony, on lidera una extensa varietat de programes.
--
 
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Música i cultura popular valenciana

Plaça Viriato s/n
46001 València

Tel. 961 206 500
musica_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info