IVC > Música > L'IVC obri les inscripcions per a la segona edició del Catàleg de la Música Valenciana

24 de maig de 2019

Fins el 23 de juliol

L'IVC obri les inscripcions per a la segona edició del Catàleg de la Música Valenciana

La Direcció Adjunta de Música i Cultura Popular de l’Institut Valencià de Cultura anuncia l’obertura del termini d’inscripcions per a aparéixer en la segona edició del Catàleg de la Música Valenciana, que recull totes les propostes de grups, solistes, compositores i compositors del territori.

El Catàleg de la Música Valenciana suposa una eina molt útil per a tot el sector, ja que reuneix en quatre volums (música culta, ‘jazz’, música tradicional i música popular amplificada) propostes fetes pels músics del nostre territori.

Tant els mateixos artistes, que poden fer servir el catàleg com a portafolis, com els programadors, gaudiran d’una eina interessant de difusió que puga complementar la seua tasca promocional. És fonamentalment una eina de difusió, però també suposa un instrument clau per a dur a terme tasques d’investigació i anàlisi del sector des de l’Institut Valencià de Cultura.

El Catàleg de la Música Valenciana té també una versió en anglés, per a fomentar la internacionalització de la música valenciana, la qual cosa en facilita la promoció en diferents tipus de fires i trobades musicals per tal de difondre i donar a conéixer els músics valencians en altres àmbits.

Versió web i inscripció en el catàleg
La novetat d’enguany resideix en la creació de la versió web del catàleg, en el qual els músics interessats es poden inscriure omplint un formulari en la ‘landing page’ https://catalegmusicavalenciana.com. Una vegada tancat el termini i recollides totes les propostes, s’elaborarà una versió impresa amb els presents en cada catàleg especialitzat que es difondrà en festivals, fires i trobades musicals de tot tipus, per a reforçar i ampliar el coneixement del treball dels músics valencians.

En el web els músics han d’omplir un breu formulari en què, entre altra informació, han d’incloure les seues dades, la categoria musical en què s’emmarca la seua música, els enllaços als seus perfils socials, fer una breu descripció dels projectes que duran a terme durant la temporada 19/20, informar sobre els seus membres i aportar una fotografia i un enllaç de vídeo, per tal que la informació presentada siga el més acurada possible.

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Música i cultura popular valenciana

Plaça Viriato s/n
46001 València

Tel. 961 206 500
musica_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info