IVC > Música > Notícies > Tres últims concerts per concloure el festival

07 d'agost de 2023

Festival de Música Antiga i Barroca de Peníscola

Tres últims concerts per concloure el festival

  • Els tres últims grans concerts d'aquesta edició porten a Peníscola als grups valencians Amystis i Harmonia del Parnàs i als anglesos Alternative History Quartet 

  • La 28a edició del festival té lloc de l'1 al 9 d’agost al castell del Papa Luna i el Palau de Congressos de Peníscola i les entrades ja estan a la venda 

 

Peníscola (07.08.23). El Festival Internacional de Música Antiga i Barroca de Peníscola, organitzat per l’Institut Valencià de Cultura i la Diputació de Castelló, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Peníscola, encara la recta final de la seua 28a edició, que té lloc de l'1 al 9 d’agost al castell del Papa Luna i el Palau de Congressos de Peníscola. 

La proposta valenciana d'Amystis, guanyadors als Premis Carles Santos de la Música Valenciana 2022, arribarà a Peníscola el 7 d'agost a les 22.30 hores, amb el seu programa dedicat a 'Ribera i Navarro. Els mestres de Tomás Luis de Victoria'. 

Per commemorar el 400 aniversari de la mort de Gaspar Aguilar, la formació valenciana Harmonia del Parnàs, dirigida per Marian Rosa Montagut, ha preparat el programa 'Edimión y la luna', que estarà a Peníscola el dimarts 8 d'agost a les 20.30 hores. 

Per últim, aquesta 28a edició del festival es tancarà el dimecres 9 d'agost amb la segona proposta internacional de l'edició, els anglesos Alternative History Quartet amb un programa titulat 'Secret History. De Byrd a Sting'. 

Aquesta 28a edició del festival proposa una programació amb vuit grans concerts al Castell del Papa Luna que combinen propostes de proximitat amb grans noms 

internacionals.i un espectacle gratuït per a públic familiar que tindrà lloc diàriament durant totes les dates del festival a la Casa de l'Aigua: una visita guiada i un concert participatiu a càrrec de l’Ensemble Alfonsí: ‘Instruments i sons per a trobar i dansar’. 

Des del 31 de juliol fins al 9 d’agost també es podrà visitar a la Casa de l’Aigua de Peníscola l’exposició ‘Instruments en temps del Papa Luna en el 500 aniversari de la seua mort’, comissariada per Mara Aranda i Jota Martínez, propietaris de les peces exposades. 

Cal destacar que el cartell de la 28a edició del Festival de Música Antiga i Barroca de Peníscola ha estat realitzat per l’estudi gràfic Juárez Casanova, de Castelló. 

Les entrades dels vuit grans concerts es poden adquirir de manera anticipada a . A partir del 29 de juliol, la venda d’entrades estarà disponible a la Casa de l’Aigua (Plaça de Santa Maria, Peníscola) de 10.00 a 14.00 hores, i de 17.00 a 20.00 hores, i els dies de concert serà al castell, de 21.00 a 22.30 hores. Tots els concerts de pagament tenen un preu individual de 12 euros. 

Les invitacions per als espectacles familiars es repartiran gratuïtament el mateix dia dels espectacles des d’una hora abans, als espais on tindran lloc els espectacles. Les invitacions per la projecció de cinema poden obtindre's al web del festival i també a taquilla física del Palau de Congressos una hora abans de la sessió.

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Música i cultura popular valenciana

Plaça Viriato s/n
46001 València

Tel. 961 206 500
musica@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info