IVC > Música > Notícies > Convocatòria Fira Valenciana de la Música 2019
Fira Trova'm

Fira Trova'm

04 de juny de 2019

Convocatòria Fira Valenciana de la Música 2019

La Fira Valenciana de la Música obri la inscripció per a les activitats professionals de 2019

La Fira Valenciana de la Música Trovam-Pro Weekend ha obert la inscripció per a les jornades professionals de l'edició d'enguany, que tindrà lloc a Castelló del 7 al 10 de novembre.

Entre les activitats previstes s'inclouen taules de debat, conferències, tallers i entrevistes ràpides. Les acreditacions es podran formalitzar de manera gratuïta fins al 18 d'octubre al web del Trovam consultar ací, i la programació concreta dels tallers i les activitats professionals es coneixerà pròximament.

La Fira Valenciana de la Música està organitzada per l'Institut Valencià de Cultura de la Generalitat en col·laboració amb l'Ajuntament de Castelló, la Diputació de Castelló i la Valencian Music Association (VAM!).

Al llarg de quatre jornades, agents implicats en la indústria musical (representants institucionals, responsables d'organitzacions, promotors i artistes) analitzaran a l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló (seu oficial de la fira) el present i els reptes de futur del sector. D'aquesta manera, s'hi abordaran els punts forts de la música per tal que aquesta esdevinga un element fonamental en el creixement social, econòmic i cultural del territori, així com les debilitats d'aquesta i els aspectes que cal consolidar.

Després de l'experiència positiva de l'any passat, l'organització de la Fira potenciarà els tallers sobre aspectes concrets del negoci musical: aspectes legals sobre contractacions musicals, difusió i llistes de reproducció, comunicació i màrqueting i estudis de casos d'èxit. En conseqüència, els assistents podran conèixer de primera mà com abordar les problemàtiques relacionades amb el sector.

Així mateix, i com ja és habitual, les entrevistes ràpides permetran artistes, mànagers, promotors i discogràfiques mantenir contactes directes per tal d'afavorir l'organització de concerts, cicles i festivals, l'edició d'àlbums i millorar les possibilitats del negoci musical.

També s'hi abordaran sessions de treball amb agents del sector centrades en el foment del turisme musical i aspectes relacionats amb la desestacionalització i la territorialització de l'activitat musical. Entre els professionals assistents d'enguany, destaca l'Associació Estatal de Sales de Música (ACCES) que, per primera vegada, convocarà el seu congrés estatal a l'Auditori de Castelló.

La Fira Valenciana de la Música-Trovam Pro Weekend forma part del programa de desenvolupament estratègic 'Fes cultura' de la Generalitat i compta amb el suport de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL), À Punt Mèdia i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies. També hi participen altres organismes com ara l'Associació de Promotors de la Comunitat Valenciana (MusicaProCV) i l'Associació Valenciana de Sales de Música en Directe (En Viu!).

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Música i cultura popular valenciana

Plaça Viriato s/n
46001 València

Tel. 961 206 500
musica_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info