IVC > Música > Notícies > Ensems col·labora amb el concurs Recre@
Fabrik Quartet, guanyadors del concurs Recre@ 2022

Fabrik Quartet, guanyadors del concurs Recre@ 2022

16 de febrer de 2023

Ensems

Ensems col·labora amb el concurs Recre@

El festival Ensems col·labora amb el concurs d’interpretació de música de nova creació Recre@

  • Fabrik Quartet, guanyadors de l’edició 2022 del concurs, estrenaran una obra en l’edició d’enguany d’Ensems

  • La 45a edició d’Ensems tindrà lloc en diferents espais de València, Castelló i Alacant del 15 al 24 de setembre

València (16.02.23). El festival Ensems, dedicat a l’experimentació sonora i les músiques inusuals, col·labora amb la quarta edició de Recre@, el concurs d’interpretació de música de nova creació organitzat per FestMus, el festival del Conservatori Superior de Música de Castelló, que té lloc aquesta setmana.

Una part important del primer premi d’aquest concurs és precisament l’oportunitat d’estrenar una obra de nova creació a la següent edició del festival Ensems, en la forma d’un encàrrec específic de composició. D’aquesta manera, els guanyadors de l’edició 2022 de Recre@, Fabrik Quartet, oferiran un concert en la pròxima edició d’Ensems, al mes de setembre, amb l’obra encàrrec de l’IVC ‘Més enllà de la quarta dimensió’, de José Luis Escrivà.

La final del IV Recre@ ha tingut lloc a l’Auditori de Castelló el dimecres 15 de febrer amb la participació dels grups Sauti Duo, Anake Group, Aleoç Duo, Kuarist i Trio Metamorfozze. El primer premi, que inclou un concert i una ‘masterclass’ a Ensems 2024 i a FestMus, ha correspost al quartet de saxòfons Kuaris, mentre que el segon premi ha recaigut en el duo de percussió Sauti Duo.

El jurat d’aquesta quarta edició està compost pels compositors Carlos R. Carrillo, Rodrigo Sigal i Voro Garcia, el flautista Alejandro Escuer i la professora de cant Gisela Morales. A més, el dijous 16 de febrer Fabrik Quartet, guanyadors de l’anterior edició, ofereixen un concert a l’Auditori de Castelló, on estrenaran l’obra encàrrec de l’IVC.

 

Ensems

La 45a edició d’Ensems, el festival de música de nova creació degà a l’Estat espanyol, tindrà lloc en diferents espais de València, Castelló i Alacant del 15 al 24 de setembre, amb un fil argumental i una programació que s’anunciaran pròximament. El festival Ensems està organitzat per Cultura de la Generalitat mitjançant l’Institut Valencià de Cultura.

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Música i cultura popular valenciana

Plaça Viriato s/n
46001 València

Tel. 961 206 500
musica@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info