IVC > Música > Notícies > Ensems convoca la 6a edició del Taller de Creació Sonora

12 de maig de 2023

Festival Ensems

Ensems convoca la 6a edició del Taller de Creació Sonora

  • La convocatòria s’adreça a compositors i compositores nacionals i internacionals, que s’hi podran inscriure telemàticament fins al 2 de juny

  • Els tallers tindran lloc durant la 45a edició del Festival Ensems, del 15 al 24 de setembre

València (12.05.23). Ensems, el festival dedicat a les músiques inusuals i l’experimentació sonora, convoca la sisena edició del Taller Ensems de Creació Sonora per a compositors i compositores nacionals i internacionals, dins del marc de la celebració de la 45a edició del festival, que tindrà lloc a la ciutat de València entre els dies 15 i 24 de setembre de 2023.

El Taller Ensems de Creació Sonora s’adreça principalment a estudiants menors de 35 anys que actualment cursen estudis de grau superior o màsters en composició, o professionals que acrediten haver conclòs la seua formació superior durant els darrers dos anys.

Se seleccionaran un total de 3 alumnes actius, com a màxim, per cadascun dels tallers. Les peces seleccionades es treballaran en dos tallers, un que durà a terme el Trio Feedback i l’altre per una selecció d’intèrprets de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana; tindran lloc dins de la programació de la 45a edició del Festival Ensems de València.

La data límit per realitzar la inscripció és el 2 de juny de 2023 (inclòs). Per a participar-hi cal omplir el formulari en línia que es troba en el web <ensems.ivc.gva.es>, adjuntant una biografia breu, la partitura d’una obra acabada, un enregistrament d’àudio i la realització final de la partitura o fragments a treballar durant el taller.

El Festival Ensems està organitzat per l’Institut Valencià de Cultura i el Palau de les Arts Reina Sofía, i compta amb la col·laboració de l’INAEM (Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música, del Ministeri de Cultura); l’Ajuntament de València; el Palau de la Música de València; l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM); ‘CaixaBank escolta València’; la Societat General d’Autors i Editors (SGAE); l’Institut Superior d’Ensenyaments Artístics (ISEACV); el Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València; la Diputació de València; la Diputació d’Alacant; Clemente Pianos, ENOA (European Network of Opera Academies); The Ernst von Siemens Music Foundation, i la Fundació Visit València.

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Música i cultura popular valenciana

Plaça Viriato s/n
46001 València

Tel. 961 206 500
musica@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info