IVC > Música > Notícies > Ensems obri la convocatòria artística per a les edicions de 2024 i 2025

17 de juliol de 2023

Festival Ensems

Ensems obri la convocatòria artística per a les edicions de 2024 i 2025

  • Fins al 15 de setembre, els artistes i els grups interessats poden presentar les propostes per a formar part de la programació de les dues pròximes edicions del festival

  • La presentació de les propostes s’ha d’efectuar telemàticament en el web del festival

 

València (17.07.23). El festival Ensems, dedicat a les músiques inusuals i l’experimentació sonora i organitzat per l’Institut Valencià de Cultura, obri la convocatòria artística de propostes musicals i sonores per a les edicions de 2024 i 2025.

Fins al 15 de setembre, quan s’inicia l’edició del festival d’enguany, es poden enviar propostes artístiques de grups, intèrprets i creadors i creadores per a formar part de la programació de les edicions 46a i 47a d’Ensems, que se celebraran a València el setembre de 2024 i 2025, respectivament.

La presentació de les propostes s’efectua telemàticament mitjançant aquest formulari. La selecció de les propostes tindrà en compte la qualitat artística en relació a la nova creació, interpretació i posada en escena, el nivell d’innovació i originalitat i el caràcter d’estrena que té.

 

Ensems 2023

La 45a edició d’Ensems se celebrarà entre el 15 i el 24 de setembre en diferents recintes i auditoris de València, Castelló i Alacant. El festival Ensems és el més antic en el seu gènere a l’Estat espanyol i se celebra ininterrompudament des de 1978. Amb el lema #acaudorella, Ensems oferirà 25 activitats de diferent format, que inclouran actuacions musicals, trobades professionals i activitats pedagògiques, amb la intenció de prendre el pols a la creació sonora contemporània.

El festival Ensems está organizado por el Institut Valencià de Cultura y el Palau de les Arts Reina Sofía, y cuenta con la colaboración del INAEM (Ministerio de Cultura), el Ayuntamiento de València, l'Ajuntament de Castelló, el Palau de la Música de València, el Institut Valencià d’Art Modern (IVAM), el MACA, CaixaBank Escolta València, la Sociedad General de Autores y Editores (SGAE), el Instituto Superior de Enseñanzas Artísticas (ISEACV), el Conservatorio Superior de Música Joaquín Rodrigo de València, la Diputación de Valencia, la Diputación de Alicante, l'Institut Francès, ENOA (European Network Opera Academies) y The Ernst von Siemens Music Foundation.

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Música i cultura popular valenciana

Plaça Viriato s/n
46001 València

Tel. 961 206 500
musica@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info