IVC > Música > Nou termini per a la inscripció en les borses extraordinàries

19 de juny de 2020

Nou termini per a la inscripció en les borses extraordinàries

del 19 al 30 d'octubre

L'IVC fa públic el nou termini per a la inscripció d'aspirants a les borses d'ocupació temporal de caràcter extraordinari.
A través de la RESOLUCIÓ de 12 de febrer de 2020, del director general de l'Institut Valencià de Cultura, l'IVC va convocar el passat mes de febrer borses d'ocupació de caràcter extraordinari per a diversos llocs de reforç tècnic. 

El termini d'inscripció per a aquestes borses, fixat per la resolució, no va poder emportar-se a efecte degut a la suspensió de terminis administratius decretada pel Govern en el BOE del 14 de març amb motiu de la crisi sanitària del Covid 19. 

L'IVC fa públic que el nou termini per a la inscripció d'aspirants en les citades borses extraordinàries quedarà obert i s'estendrà del dilluns 19 al divendres 30 d'octubre de 2020. 

La inscripció dels aspirants es durà a terme emplenant el formulari d'inscripció i l'autobarem en la web d'ocupació pública de l'IVC, borses.ivc.gva.es.
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Música i cultura popular valenciana

Plaça Viriato s/n
46001 València

Tel. 961 206 500
musica_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info