IVC > Música > Oberta la inscripció per la 6a edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana

20 de juliol de 2023

Premis Carles Santos

Oberta la inscripció per la 6a edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana

  • Els grups i els solistes valencians de tots els estils musicals poden presentar les seues candidatures telemàticament fins a l’1 d’octubre

  • La imatge gràfica de la sisena edició anirà a càrrec de la dissenyadora Marta Negre

 

València (20.07.23). L’Institut Valencià de Cultura obri el termini de presentació de candidatures per a la sisena edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana, que es lliuraran al Teatre Principal d’Alacant el 24 de novembre, i alhora avança la imatge gràfica de l’edició, realitzada per la dissenyadora valenciana Marta Negre.

Des del 20 de juliol fins a l’1 d’octubre, els grups i els músics valencians i valencianes de tots els estils que hagen presentat un disc, hagen estrenat un vídeo musical o hagen fet una gira entre l’1 de novembre de 2022 i el 31 d’octubre de 2023 es poden inscriure per a participar-hi, en , mitjançant un formulari en línia al qual poden pujar tota la informació relativa al seu treball.

 

Premis Carles Santos

Amb aquesta primera fase de presentació de candidatures es posen en marxa els sisens Premis Carles Santos de la Música Valenciana, que atorgaran guardons en les 18 categories següents: artista o grup revelació, millor disc de cançó d’autor, millor disc de música clàssica, millor disc de música antiga i barroca, millor disc de música contemporània i experimental, millor disc de música d’arrel tradicional, millor disc de fusió i mestissatge, millor disc de música urbana, millor disc de ‘jazz’, millor disc de pop, millor disc de ‘rock’, millor disc de música per a famílies, millor cançó, millor disseny, millor vídeo musical, millor gira, millor disc i premi d’honor. A més, es tornarà a incloure-hi el premi del públic, que es decideix per votació popular en línia. Cada persona podrà votar només una candidatura i s’admetrà només un vot per IP.

Per tal de valorar els treballs presentats, es configuraran dos jurats específics. La llista de nominats als Premis Carles Santos de la Música Valenciana 2023 es farà pública el 9 de novembre en el marc de la Fira Valenciana de la Música Trovam.

El formulari per a inscriure-s’hi es troba ja disponible en .

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Música i cultura popular valenciana

Plaça Viriato s/n
46001 València

Tel. 961 206 500
musica@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info