IVC > Música > Polirítmia 2021

20 de maig de 2021

Polirítmia 2021

• La 4a edició del festival Polirítmia arriba al juliol a la plaça de l’Ajuntament de València • La quarta edició de Polirítmia tindrà lloc del 2 a l’11 de juliol de 2021, a la plaça de l’Ajuntament de València, amb un total de 12 concerts • La programació formativa, tant virtual com presencial, comptarà amb diversos artistes valencians, estatals i internacionals
Polirítmia, festival de concerts i formació en músiques i danses de la Mediterrània, organitzat per Cultura de la Generalitat mitjançant l’Institut Valencià de Cultura, posa en marxa la seua quarta edició amb l’objectiu d’apropar al públic, un any més, la diversitat d’expressions culturals de la nostra tradició musical.

Del 2 a l’11 de juliol de 2021, la plaça de l’Ajuntament de València acollirà, amb totes les mesures de seguretat, un programa de concerts entorn de les fusions musicals d’arrel mediterrània i altres latituds. Dotze són els grups confirmats en cartell, procedents de Galícia, Catalunya, València i França. La programació completa es presentarà pròximament.

Pel que fa als tallers formatius, orientats a músics i docents que vulguen introduir en l’aula noves eines entorn de la cultura tradicional mediterrània, s’han organitzat quatre ‘webinars’, una conferència i una ponència, projeccions, taules redones, ‘performances’ i tallers presencials.

El festival Polirítmia, organitzat per l’Institut Valencià de Cultura en col·laboració amb l’Ajuntament de València, CEFIRE, la Diputació de València i la Universitat de València, compta enguany novament amb la direcció artística del cantant, investigador i docent Rafel Arnal.

El cartell d’aquesta quarta edició serà dissenyat per l’il·lustrador cubà, establit a València, Miguel Monkc.

 
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Música i cultura popular valenciana

Plaça Viriato s/n
46001 València

Tel. 961 206 500
musica_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info