IVC > Música > Rauelsoon, Peter Broderick i Tatu Rönkkö
Rauelsson

Rauelsson

18 de maig de 2018 · Auditori i Palau de Congressos de Castelló

Territori Cs

Rauelsoon, Peter Broderick i Tatu Rönkkö

Sala de Cambra M.Babiloni

Horaris: Divendres: 22.30 h

Preus: 5€

Rauelsson és l’àlies artístic de Raúl Pastor Medall, músic resident a Benicàssim que fa més de deu anys que construeix una carrera imaginativa, eclèctica i de projecció internacional.
En una primera etapa, marcada per les seues llargues estades a Portland, Oregon (EUA), Rauelsson lliura una sèrie de treballs íntims, emotius i delicats, centrats en la instrumentació principalment acústica, i publicats pel segell nord-americà Hush Records; Tiempo de & Pacífico EPs (2008), La Siembra, la Espera y la Cosecha (2010) y Réplica (2011); aquest últim és un treball en col•laboració amb Peter Broderick. Réplica introdueix una sèrie de passatges instrumentals nous que, juntament amb un vessant més electrònic, s’amplifiquen en Vora (2013), el seu primer disc per al segell berlinés Sonic Pieces i el seu treball més internacional fins a hui. A més de la seua discografia principal, Rauelsson ha realitzat diferents treballs per a cinema, documental i fotografia, entre els quals destaquen From River to Sea (Hush Records, 2012), Ekō (Beacon Sound, 2016) i el recent A Score for Darling, juntament amb Erik K. Skodvin (Sonic Pieces, 2018).

Al maig de 2018, Rauelsson publicarà el seu cinqué treball, Mirall, segon àlbum per a Sonic Pieces, on s’exploren noves sonoritats i textures més rítmiques i arriscades. La presentació de Mirall es planteja com una ocasió perfecta per a la participació especial del multiinstrustumentalista Peter Broderick (EUA) i del percussionista experimental Tatu Rönkkö (Finlàndia), que presentaran els seus propis treballs en solitari a banda de coaborar amb el mateix Rauelsson en el seu concert.
Organitza: Ajuntament de Castelló
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Música i cultura popular valenciana

Plaça Viriato s/n
46001 València

Tel. 961 206 500
musica_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info