IVC > Música > S'obri la presentació de candidatures per als II Premis Carles Santos de la Música Valenciana

28 de juny de 2019

S'obri la presentació de candidatures per als II Premis Carles Santos de la Música Valenciana

La Direcció Adjunta de Música i Cultura Popular de l'Institut Valencià de Cultura ha obert el termini de presentació de candidatures per a la segona edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana, que es lliuraran al teatre Principal de València el 12 de desembre.

Des del 28 de juny fins al 4 d'octubre, els grups i músics valencians de tots els estils que hagen presentat un disc, hagen estrenat un vídeo musical o hagen fet una gira entre l'1 de novembre de 2018 i el 31 d'octubre de 2019 poden inscriure's-hi per a participar per mitjà d'un formulari en línia on poden pujar tota la informació relativa al seu treball.

Amb aquesta primera fase de presentació de candidatures es posa en marxa la maquinària dels II Premis Carles Santos de la Música Valenciana, que van arrancar amb una exitosa primera edició en 2018. El guardó és l'estatueta que reprodueix el piano intervingut per Carles Santos anomenat 'El piano que escolta', feta al taller de l'escultor Jaume Espí. A més, els guanyadors del certamen tindran la possibilitat de formar part del Sonora, circuit de la música valenciana de l'any 2020.

Els Premis Carles Santos de la Música Valenciana atorgaran guardons en les dèsset categories següents: artista o grup revelació, millor disc de cançó d'autor, millor disc de música de repertori, millor disc de recuperació de patrimoni musical, millor disc de músiques d'arrel, millor disc de fusió, mestissatge i urbana, millor disc de 'jazz', millor disc de pop, millor disc de 'rock', millor disc de música per a famílies, millor cançó, millor disseny, millor vídeo musical, millor gira, millor disc i premi d'honor. A més, enguany s'incorpora una categoria nova, el premi del públic, que es decidirà per votació popular per internet. Cada persona podrà votar només una candidatura i s'admetrà només un vot per IP.

Per tal de valorar els treballs presentats, es configuraran dos jurats específics i la llista de nominats als Premis Carles Santos de la Música Valenciana 2019 es farà pública en el marc de la Fira Valenciana de la Música Trovam, on també s'anunciarà el premi d'honor a la millor contribució a la música valenciana, que s'atorgarà a una persona, grup, societat, associació o institució i se'n valorarà la trajectòria professional.

INSCRIPCIÓ

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Música i cultura popular valenciana

Plaça Viriato s/n
46001 València

Tel. 961 206 500
musica_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info