IVC > Arts escéniques > Agenda > BACH & "BACH" · ANTONIO SERRANO | DANIEL OYARZABAL | PABLO MARTÍN

20 de novembre de 2021 · Auditori i Palau de Congressos de Castelló

Un món de músiques

BACH & "BACH" · ANTONIO SERRANO | DANIEL OYARZABAL | PABLO MARTÍN

Sala Simfònica

Horaris: Dissabte: 19.30 h

Preus: 10 €

Serrano, Oyarzabal i Martín Caminero són tres músics de reconeguda reputació internacional en cadascun dels seus instruments i han cultivat des dels seus inicis tant la música clàssica, com el pop, el rock, el tango, el flamenc i el jazz.
Toquen junts des de fa més de 20 anys i després de molt de temps pensant en un projecte que conjuminara totes les seues passions, l'han trobat en Bach & «Bach».
En la primera part del concert interpreten música de Bach amb criteris historicistes, amb l'única excepció de l'ús de l'harmònica —que no existia en l'època de Bach— en lloc del violí. En la segona part viatgen, mitjançant les composicions de les seues visions de Bach, per un món d'improvisació sobre obres del mestre de Leipzig, en un estil fonamentalment jazzístic.

 

INTÈRPRETS Antonio Serrano, harmònica / Daniel Oyarzabal clavecí, Fender Rhodes, Behringer Poli D / Pablo Martín Caminero, contrabaix

Descàrregues

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 963 539 200
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info