Torneig de Dramatúrgia Valenciana

Dramaturgs Torneig 2024

Dramaturgs Torneig 2024

Cartell Torneig de dramatúrgia 2024

Cartell Torneig de dramatúrgia 2024

Torna als escenaris el Torneig més emocionant de la temporada, el VIII Torneig de Dramatúrgia Valenciana, organitzat per la Vicepresidència primera de Cultura i Esport a través de l'Institut Valencià de Cultura. Sis combats i una emocionant final en els quals la paraula és la protagonista.

Els triats enguany són: Mertxe Aguilar, ‘L’Ossa d’Arrancapins’; Anna Albaladejo, ‘Anita Rabia Tierna’; Arantxa Cortés, ‘La vulgar’; Alberto Giner, ‘El Prim del Pla-Carolines’; Álvaro Octavio Moliner ‘L’escorxador d’Extramurs’; Guadalupe Sáez, ‘L’aristotèlica de Mart’; Arturo Sánchez Velasco, ‘El templari de les Columbretes’ i Sergi Tellols, ‘El taronger bord de Vila-real’.Els dramaturgs de Castelló, València i Alacant s’enfrontaran per parelles mitjançant dos textos de trenta minuts llegits per dos actors o actrius professionals en un quadrilàter de boxa. Els autors no coneixeran els actors que representaran el seu text fins dos hores abans de la representació.

El públic és el que votarà l’obra guanyadora en cada una de les fases que se celebraran en les tres capitals de província; totes, amb entrada gratuïta que es podrà arreplegar en la taquilla i també en la pàgina web de l’IVC una setmana abans del combat.

El primer combat de quarts de final serà el 25 de juny en el Teatre Principal de Castelló; el segon serà el 26 de juny en el Teatre Arniches d’Alacant; i el tercer i quart, en el Teatre Rialto de València els dies 1 i 3 de juliol.

Els guanyadors de cada combat s’enfrontaran en les semifinals, que seran en el Rialto els dies 10 i 11 de juliol, i la gran final serà el 16 de juliol també en el Teatre Rialto.

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 961 832 560
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter
Selecciona newsletters:


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info