Clubs de lectura

Chema Cardeña, Antonia Bueno i el seu club de lectura

Chema Cardeña, Antonia Bueno i el seu club de lectura

Chema Cardeña i la seua obra

Chema Cardeña i la seua obra

Aquesta activitat la conformen grups de ciutadanes i ciutadans coordinats per professionals de les Arts Escèniques que lligen una obra programada a les sales de l’Institut Valencià de Cultura, realitzen sessions de treball i anàlisi del seu text, reben la visita de l’autora o autor de la proposta seleccionada (cas que estiga viu i siga accessible) i assisteixen a la representació de l’obra participant d’un col·loqui posterior amb l’equip artístic de l’espectacle.
 
Els objectius d’aquesta activitat són el foment de la lectura d’obres de teatre, la visibilització de la dramatúrgia valenciana entre la societat civil, la creació de nous públics i el recolzament del treball que fan les editorials que publiquen teatre.
 
És una iniciativa de la Direcció Adjunta d’Arts Escèniques duta a terme per l’Associació Valenciana d’Escriptores i Escriptors Teatrals (AVEET). 
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 961 832 560
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter
Selecciona newsletters:


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info