Edició 2022

Iria Márquez, Paz Palau, Sergio Serrano i Carles Alberola van ser les quatre autores i autors de l'edició 2022. Els seus projectes van ser escollits pel coordinador del laboratori Paco Zarzoso i el prestigiós dramaturg alemany Roland Schimmelpfennig, qui va fer tasques de tutorització externa durant el laboratori.



D'esquerra a dreta: Iria Márquez, Paz Palau, Sergio Serrano i Carles Alberola.

  • Iria Márquez és actriu, directora, dramaturga i professora de teatre. Ha desenvolupat la seua formació i treball dins de les Arts Escèniques amb professionals com Chema Cardeña, Toni Aparisi o Juan Pastor (llegir més).
  • Paz Palau és llicenciada en Dramatúrgia per la RESAD, en Psicologia per la Universitat Jaume I de Castelló, i en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada per la Universitat de Granada (llegir més).
  • Sergio Serrano ha escrit una vintena de peces entre teatre i cinema. Algunes d'elles són “El cerro de los cuervos”, “El artefacto”, “Las zarzas”; els llargmetratges “#seguidores” y “Nazdrave, amigo!” o el curtmetratge “Los perros ladran” (llegir més). 
  • Carles Alberola és autor, actor i director teatral, comparteix amb Toni Benavent la direcció artística d’Albena Teatre/Produccions des de 1994. (llegir més).
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 961 832 560
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express





Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter




Selecciona newsletters:


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info