Espai LaGranja

Espai de recursos i mediació per la dansa i les arts del moviment.

Un centre de creació on experimentar i desenvolupar projectes en relació amb el moviment, així com debatre, qüestionar i reflexionar de manera crítica sobre el llenguatge i les possibilitats de les arts performatives. Volem generar contextos per a compartir pràctiques artístiques.

Un espai inclusiu, participatiu, col·laboratiu, que es beneficie de la presència, creus i intercanvis que es provoquen entre artistes locals, nacionals i internacionals, en escolta permanent. Amb voluntat de transmissió dels sabers del cos que emergeixen d'aquestes experiències i del treball procesal dels artistes.

Espai LaGranja actua sobre la base de diferents línies de treball per a incidir en el teixit creatiu i professional des de diferents contextos. Els eixos principals de l'espai són: creació, formació, proximitat i internacionalització

Fora dels contextos professionals, posa en marxa programes de mediació, educatius i vinculats al barri, en els quals la dansa convida a pensar des del cos les relacions amb els altres i amb el món.
 

  culturarts generalitat valenciana

  © Institut Valencià de Cultura

  Plaça de l'Ajuntament, 17
  46002 València

  Arts escèniques

  Teatre Principal
  Barques, 15 · 46002 València

  Tel. 961 832 560
  escena_ivc@gva.es

  Nota legal

  Area personal

  Contacte express

  Accepte les condicions i la política de privacitat

  Subscripció al newsletter
  Selecciona newsletters:


  Accepte les condicions i la política de privacitat
  Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info