Insula Dramataria Josep Lluís Sirera

Autors i autores de les edicions V i VI

Autors i autores de les edicions V i VI

Autors i autores de la VI edició

Autors i autores de la VI edició

El Laboratori de Dramatúrgia INSULA DRAMATARIA JOSEP LLUÍS SIRERA, es va a posar en marxa en 2018 amb l’objectiu d'estimular l’escriptura teatral i potenciar la dramatúrgia viva de les nostres autores i autors dramàtics. El laboratori consisteix en un procés de creació de textos en què els autors seleccionats cada any fan reunions conjuntes i estableixen contacte amb altres professionals escènics. Es realitzen lectures escenificades de les obres escrites així com la seua publicació.

Els autors que formaran part de la VI edició del Laboratori Insula Dramataria 2023 són: Arantxa Cortés, Mertxe Aguilar, Manu Valls i Borja López Collado. Quatre autors seleccionats entre 61 propostes enviades a la convocatòria del laboratori per a 2023, la qual cosa suposa un rècord de participació respecte d’anys anteriors.

En l’edició de 2023, aquests quatre autors comptaran amb la tutoria externa del dramaturg valencià i universal José Sanchís Sinisterra. El treball d’escriptura dins del laboratori s’allargarà durant huit mesos; a continuació, es faran unes lectures dramatitzades, entre novembre i desembre, al Teatre Rialto, i la versió final dels textos s’enviaran per a ser publicats en el primer trimestre de 2024.

Paco Zarzoso, prestigiós dramaturg valencià de trajectòria reconeguda, és l’encarregat de coordinar el Laboratori.

Al llarg d’aquestes sis edicions del Laboratori Insula Dramataria hauran passat 29 dramaturgues i dramaturgs valencians de diverses generacions i amb una gran diversitat d’estils d’escriptura.

L’IVC publica les obres dels autores del Laboratori de Dramatúrgia Insula Dramataria Josep Lluís Sirera, editades pel Centre de Documentació de l’Institut Valencià de Cultura. Aquestes publicacions estan disponibles en la llibreria LLIG de la Generalitat, així com en altres llibreries especialitzades.

  TEASER GRAVACIONS SONORES · ÍNSULA DRAMATARA I i II EDICIÓ

  TEASER GRAVACIONS SONORES · ÍNSULA DRAMATARA III i IV EDICIÓ

  RESUM DE LES CINC EDICIONS D'INSULA DRAMATARIA

  culturarts generalitat valenciana

  © Institut Valencià de Cultura

  Plaça de l'Ajuntament, 17
  46002 València

  Arts escèniques

  Teatre Principal
  Barques, 15 · 46002 València

  Tel. 961 832 560
  escena_ivc@gva.es

  Nota legal

  Area personal

  Contacte express

  Accepte les condicions i la política de privacitat

  Subscripció al newsletter
  Selecciona newsletters:


  Accepte les condicions i la política de privacitat
  Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info