Insula Dramataria Josep Lluís Sirera

Autors Ínsula Dramataria 2022

Autors Ínsula Dramataria 2022

Ja coneixem els quatre autores i autors de l’edició 2022 del Laboratori. Es tracta d'Iria Márquez, Paz Palau, Sergio Serrano i Carles Alberola. Els seus projectes han estat escollits pel coordinador del laboratori Paco Zarzoso i el prestigiós dramaturg alemany Roland Schimmelpfennig, que farà les tasques de tutorització externa durant el pròxim laboratori.

El Laboratori de Dramatúrgia INSULA DRAMATARIA JOSEP LLUÍS SIRERA, es va a posar en marxa en 2018 amb l’objectiu d'estimular l’escriptura teatral i potenciar la dramatúrgia viva de les nostres autores i autors dramàtics. El laboratori consisteix en un procés de creació de textos en què els autors seleccionats cada any fan reunions conjuntes i estableixen contacte amb altres professionals escènics. Es realitzen lectures escenificades de les obres escrites així com la seua publicació.

Paco Zarzoso, prestigiós dramaturg valencià de trajectòria reconeguda, és l’encarregat de coordinar el Laboratori.D'esquerra a dreta: Iria Márquez, Paz Palau, Sergio Serrano i Carles Alberola.

  • Iria Márquez és actriu, directora, dramaturga i professora de teatre. Ha desenvolupat la seua formació i treball dins de les Arts Escèniques amb professionals com Chema Cardeña, Toni Aparisi o Juan Pastor (llegir més).
  • Paz Palau és llicenciada en Dramatúrgia per la RESAD, en Psicologia per la Universitat Jaume I de Castelló, i en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada per la Universitat de Granada (llegir més).
  • Sergio Serrano ha escrit una vintena de peces entre teatre i cinema. Algunes d'elles són “El cerro de los cuervos”, “El artefacto”, “Las zarzas”; els llargmetratges “#seguidores” y “Nazdrave, amigo!” o el curtmetratge “Los perros ladran” (llegir més). 
  • Carles Alberola és autor, actor i director teatral, comparteix amb Toni Benavent la direcció artística d’Albena Teatre/Produccions des de 1994. (llegir més).


L’IVC publica les obres dels autores del Laboratori de Dramatúrgia Insula Dramataria Josep Lluís Sirera, editades pel Centre de Documentació de l’Institut Valencià de Cultura. Aquestes publicacions estan disponibles en la llibreria LLIG de la Generalitat, així com en altres llibreries especialitzades.

2021:

PUBLICACIONS

2020:

PUBLICACIONS

2019:

PUBLICACIONS

2018:

PUBLICACIONS

TEASER GRAVACIONS SONORES · ÍNSULA DRAMATARA

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 961 832 560
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info