IVC > Arts escéniques > Notícies > Presentació d''Aforismats'
Aforismats

Aforismats

Aforismats

Aforismats

Aforismats

Aforismats

19 de desembre de 2022

#CENTdeFUSTER

Presentació d''Aforismats'

El Rialto presenta l’espectacle interdisciplinar ‘Aforismats’ en el marc de l’Any Fuster

  • Del 19 al 29 de desembre a la Sala 7 de l’edifici Rialto
  • Un espectacle basat en els aforismes de Joan Fuster l’any del seu centenar

València (19.12.22). Del 19 al 29 de desembre, a la Sala 7 de l’edifici Rialto, a la plaça de l’Ajuntament de València, es representarà l’espectacle ‘Aforismats’, una producció de l’Institut Valencià de Cultura (IVC) que ret homenatge a la figura de Joan Fuster sobre la base dels seus aforismes i durant l’any del seu centenari.
 
‘Aforismats’ es va estrenar el mes de setembre a la Mostra de Mim de Sueca i és una manera contemporània i innovadora de tancar l’Any Fuster que hem celebrat durant tot el 2022.
 
Moguts per l’esperit irreverent i antidogmàtic de Joan Fuster, l’espectacle juga a barrejar els seus aforismes amb la música electrònica i les danses urbanes.
 
Una experiència sorprenent i mestissa creada per a espais no convencionals i de proximitat amb el públic que ja ha fet funcions per a escolars al Rialto, durant els mesos d’octubre i novembre, i també nombroses actuacions en diferents poblacions de tot el territori valencià de les quals tot el públic ha eixit ‘aforismat’.
 
Els intèrprets a la pista són Álvaro D. Río, ‘Tidra’, Àngel Lara, Victòria Mínguez, Inka Romaní i Silvia Sahuquillo, acompanyats en directe per la música, els textos i el dispositiu sonor de DJ Tusfer. La direcció coreogràfica ha estat a càrrec d’Inka Romaní.
 
Hi haurà funció els dies 19, 20, 21, 22, 26, 28 i 29 de desembre a les 19.00 hores a un preu únic de tres euros.
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 961 832 560
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter
Selecciona newsletters:


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info