IVC > Arts escéniques > Inscripció Premis Carles Santos de la Música Valenciana
Premis Carles Santos 2021

Premis Carles Santos 2021

15 de juliol de 2021

Inscripció Premis Carles Santos de la Música Valenciana

L’Institut Valencià de Cultura obri el termini de presentació de candidatures per a la quarta edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana, que es lliuraran a Castelló de la Plana el 26 de novembre, i alhora presenta la imatge gràfica de l’edició, realitzada per Migue Martí.

Del 15 de juliol al 15 de setembre, els grups i músics valencians i valencianes de tots els estils que hagen presentat disc, hagen estrenat un vídeo musical o hagen fet una gira entre l’1 de novembre de 2020 i el 31 d’octubre de 2021 es poden inscriure per a participar en www.premissantos.com mitjançant un formulari en línia en el qual poden pujar tota la informació relativa al seu treball.

Marga Landete, directora adjunta de Música i Cultura Popular de l’Institut Valencià de Cultura, ha mostrat la seua satisfacció per la posada en marxa d’una nova edició: “Engeguem de nou la maquinària dels Premis Carles Santos i en el quart any ja podem dir que aquesta és una cita consolidada en l’agenda musical del nostre territori. Enguany hem millorat alguns aspectes tècnics per a aconseguir la màxima funcionalitat del procés d’inscripció i de votació i esperem que la quarta edició torne a ser un èxit de convocatòria per a reunir tot el talent, emergent i consolidat, de la nostra música”.

El cartell de la quarta edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana ha estat encarregat al dissenyador gràfic Migue Martí, que ha fet una reinterpretació en clau simbòlica i de línies minimalistes de l’orella del ‘Piano que escolta’, l’estatueta dels premis que reprodueix una obra de Santos: “La imatge gràfica dissenyada pretén simbolitzar els valors i atributs que conformen els premis de la música valenciana. L’excel·lència, el so i la figura de Carles Santos habiten en un objecte en moviment que dona vida a un certamen que premia les millors propostes musicals valencianes de la temporada”, ha explicat l’artista.
 
Premis Carles Santos

Amb aquesta primera fase de presentació de candidatures es posen en marxa els quarts Premis Carles Santos de la Música Valenciana. El guardó és l’estatueta que reprodueix el piano intervingut per Carles Santos, anomenat ‘El piano que escolta’, realitzada al taller de l’escultor Jaume Espí. A més, els finalistes i guanyadors del certamen tindran la possibilitat de formar part de Sonora, el Circuit de la Música Valenciana, en l’edició 2022-2023.

Els Premis Carles Santos de la Música Valenciana atorgaran guardons en les 17 categories següents: artista o grup revelació, millor disc de cançó d’autor, millor disc de música de repertori, millor disc de recuperació de patrimoni musical, millor disc de músiques d’arrel, millor disc de fusió, mestissatge i urbana, millor disc de ‘jazz’, millor disc de pop, millor disc de ‘rock’, millor disc de música per a famílies, millor cançó, millor disseny, millor vídeo musical, millor gira, millor disc i premi d’honor. A més, es tornarà a incloure el premi del públic, que es decideix per votació popular en línia. Cada persona podrà votar només una candidatura i s’admetrà només un vot per IP.

Per tal de valorar els treballs presentats, es configuraran dos jurats específics i la llista de nominats als Premis Carles Santos de la Música Valenciana 2021 es farà pública al mes de novembre en el marc de la Fira Valenciana de la Música Trovam.

El formulari per a inscriure-s’hi es troba ja disponible en www.premissantos.com.
 
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 963 539 200
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info