IVC > Arts escéniques > Presentació de propostes per a la programació de Sagunt a Escena

01 d'abril de 2021

Presentació de propostes per a la programació de Sagunt a Escena

• El festival se celebrarà a Sagunt entre agost i principi de setembre • Aquesta edició compta amb una nova direcció artística de la mà d’Inma Expósito
L’Institut Valencià de Cultura obri el termini per a la presentació de propostes per a la programació d’espectacles en el festival Sagunt a Escena, que se celebrarà previsiblement entre el mes d’agost i principi de setembre.

Sagunt a Escena enguany estrena una nova direcció artística en la persona d’Inma Expósito, guanyadora del concurs convocat amb aquest fi per l’IVC.

La iniciativa que hui presentem està oberta a qualsevol companyia professional valenciana, estatal o internacional que tinga un espectacle susceptible de programar-se en el festival, tot tenint en compte tant les característiques específiques de l’espectacle com les dates de celebració del festival, i poden ser ofertes tant per a l’escenari del Teatre Romà com per als altres diversos espais tant de sala com de carrer.

La fórmula per a presentar els espectacles per part de les companyies interessades serà mitjançant un qüestionari al qual es pot accedir des d’aquest enllaç: <https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfZ6G7Wlx2lMqdpyOxbQn_NxXwYLQvqRG0OdPtQods8xmQHtw/viewform>.

El termini per a la presentació de les ofertes romandrà obert fins al 15 d’abril. A partir d’aquestes ofertes es confeccionarà la programació del festival.
 
 
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 963 539 200
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info