IVC > Arts escéniques > Programació > Auditori i Palau de Congressos de Castelló > ORQUESTRA SIMFÒNICA DE CASTELLÓ
Orquestra Simfònica de Castelló

Orquestra Simfònica de Castelló

Henrie Adams

Henrie Adams

23 d'octubre de 2020 · Auditori i Palau de Congressos de Castelló

ABONAMENT DE TARDOR

ORQUESTRA SIMFÒNICA DE CASTELLÓ

SALA SIMFÒNICA

Horaris: Divendres: 19.30 h

Preus: 16€- 10€ - 6€

Concert núm 1.324 de la Societat Filharmònica de Castelló
ORQUESTRA SIMFÒNICA DE CASTELLÓ
 L’Orquestra Simfònica de Castelló és una formació composta per músics professionals establerts a la Comunitat Valenciana amb l'objectiu principal de difondre especialment la música simfònica de concert. Des dels inicis, la OSC ha afavorit la dinamització i el desenvolupament professional de músics castellonencs i valencians. La varietat de gèneres ha estat una constant en la seua programació junt a l'estrena d'obres de compositors contemporanis. Ha estat dirigida per diversos directors entre els quals citem a Gonçal Comellas, Michael Thomas o Enrique García Asensio, i el director principal convidat actual és Henrie Adams. D'altra banda, han participat en concerts de la OSC solistes de reconegut prestigi com Elena Gragera, José A. López, Rafael Aguirre, Carles Marín o Albert Guinovart. La OSC ha ofert concerts en les diferents províncies i poblacions de la Comunitat Valenciana i altres ciutats espanyoles. Cal destacar la progressió que la OSC ha experimentat en aquests últims anys i la consolidació de les seues actuacions en la programació de l'Auditori castellonenc, havent comptat, especialment, amb el suport de la Diputació Provincial, l'Ajuntament de Castelló i CulturArts/Institut Valencià de Cultura.

HENRIE ADAMS, director
Va néixer a Thorn (Països Baixos),estudiant oboè i direcció al Conservatori de Maastricht amb Antón Kersjes, Lukas Vis i Pierre Kuijpers. Ha dirigit, com a titular l'orquestra de cambra "Sinfonietta" de Maastricht (1985-1989) i la Jove Orquestra de la Comunitat Valenciana (1992-1999). Com a convidat, la Banda Simfònica "Reial" de l'Haia, la Banda Simfònica de "les Guides" de Brussel·les, la Banda Simfònica Municipal de Madrid, les Bandes Municipals de La Corunya, Alacant, Barcelona i les orquestres simfòniques de Limburg, València, Extremadura, Bilbao, Castelló, etc.
 
L'any 1989 va ser nomenat director titular de la Banda Simfònica i l'Orquestra de la Societat Musical "L'Artística" de Bunyol. Al juliol de l'any 2001 va guanyar al capdavant d'aquesta banda el títol "Campió Mundial" al W.M.C. de Kerkrade (Holanda) aconseguint la máxima puntuació en la secció de concert. La seva extensa discografia compta amb més de 40 CDs gravats amb diverses orquestres i bandes simfòniques. Al gener de l'any 2008 va ser nomenat director de l'Orquestra Simfònica de Castelló, i des de gener del 2014 és el director adjunt de la Banda Municipal de Barcelona.
 

PROGRAMA

Richard Wagner: Idil·li de Sigfrido

Joaquín Rogrigo: Concierto de Aranjuez

SOLISTA Alí Arango (guanyador del concurs internacional de guitarra Francisco Tárrega 2018)

Ludwig van Beethoven: Simfonia núm. 4  

DIRECCIÓ Henrie Adams

COL·LABORA Fundación Dávalos-Fletcher

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 961 832 560
escena_ivc@gva.es


Teatre Principal de Castelló
964 723 602

Auditori i Palau de Congressos de Castelló
964 379 305

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter
Selecciona newsletters:


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info