27 de novembre de 2020 · Alacant · Teatre Arniches

FAMÍLIA NORMAL

L’HORTA TEATRE

Horaris: Divendres: 20:30 h.

Preus: Entrada: 10€

Tres generacions d'una família atrapades en els trastos vells d'una casa. Un pare que perviu en les tassetes de café, una mare que no acaba d'anar-se'n, unes germanes que no s'entenen i una filla perduda. Si poguérem rescindir el contracte familiar o incloure l'opció de renovar-lo... Si poguérem triar la família, tot seria tan diferent, tan normal.
En Família Normal veurem com tres dones s'enfronten al seu passat però també al seu futur a través dels objectes i records que habiten la casa familiar: la casa on s'han criat, una casa de poble, gran i difícil de mantindre. Vendre o no vendre l'únic patrimoni que els queda de l'herència és el fil conductor d'aquesta comèdia amb regust agredolç on uns personatges excessius i, sovint, insegurs, protagonitzen situacions imprevisibles, hilarants i alhora tendres.

Xst! Una ambientació sonora i escenogràfica d'arrel valenciana revisitada des d'un punt de vista contemporani, uns diàlegs ràpids i àcids i una interpretació excel·lent ens faran transitar per les pors i les emocions més amagades d'una família ben peculiar.
 
Text: Nuria Vizcarro
Direcció: Pau Pons
Intèrprets: Verònica Andrés, Rosanna Espinós i Laura Pellicer.
Escenografia: Los reyes del mambo.
Vestuari: María Poquet
Disseny Il·luminació: Marc Gonzalo.
Espai sonor: Josep Ferrer.
 
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 963 539 200
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info