26 d'abril de 2023 · Castelló · Teatre Principal de Castelló

18 Bienal de Teatro ONCE

Las tres hermanas

Samaruc Teatre

Horaris: Dimecres: 20 h

Preus: Entrada gratuïta fins a completar aforament, prèvia retirada d'invitació en taquilla.

En Les tres germanes, Chéjov fa un retrat de la vida russa de la seua època. L'acció, que es desenvolupa en quatre actes, se centra en tres germanes que viuen en un poble de províncies. El seu únic desig és tornar a Moscou, símbol per a elles de l'amor i de la mundanitat, en suma, de la vida digna de ser viscuda. A través d'aquest relat, es parla d'un tema tan universal com les expectatives frustrades o els somnis trencats, i de quina forma ens enfrontem a ells.


Samaruc Teatre naix a València en 1992 com a taller de teatre format en la seua majoria per actors i actrius cecs o amb discapacitat visual. En 1997, ja com a companyia teatral, participen en la VI mostra de teatre ONCE amb Escola de dones de Molière. Des de llavors han participat en diferents edicions d'aquestes biennals amb obres d'autors tan prestigiosos com Valle-Inclán, Shakespeare o Aristòfanes. 
 
En els seus 31 anys d'existència, tant la companyia com els seus actors i actrius han collit diferents premis i reconeixements a la seua labor teatral i han format part d'iniciatives tan prestigioses com la participació en la Fira Modernista de Carcaixent, el Festival Internacional de Teatro Clásico de Almagro o la col·laboració en la multipremiada docuficción Si Talía fuera ciega
 
L'ONCE porta a la Comunitat Valenciana l'art i el talent de 10 de les seues companyies teatrals, totes elles diverses i inclusives. Del 26 al 29 d'abril, tretze localitats acolliran en els seus teatres a agrupacions arribades de tots els punts d'Espanya que ens emocionaran, ens faran riure, ens faran plorar... en resum, ens faran gaudir del teatre en totes les seues facetes. T'esperem en la 18 Biennal de Teatre de l'ONCE!
REPARTIMENT 
Olga: Isabel Carrión
Irina: Irene Rodrigo
Masha: Marta Pérez
Chebutikin: Aurelio Carbonell
Vershinin: Pedro Fernández
Andrei: Jaime Ribelles
Kuliguin: Juanmi Sánchez
Natasha: Vanesa García
 
EQUIP TÈCNICO/ARTÍSTIC
Vestuari: Aurelio Carbonell
Escenografia: Marta Pérez, Aitor Vergaz, Aurelio Carbonell
Llums: José Martín Márquez
Producció: Teatronce
Adaptació i direcció: Begoña Sánchez
 

Durada: 1 h 20 minuts

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 961 832 560
escena_ivc@gva.es


Teatre Principal de Castelló
964 723 602

Auditori i Palau de Congressos de Castelló
964 727 574

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info