IVC > Arts escéniques > Programació > Teatre Principal de València > HOMENATGE A JOAN FUSTER EN EL CENTENARI DEL SEU NAIXEMENT
Joan Fuster

Joan Fuster

23 de novembre de 2022 · València · Teatre Principal de València

CENT DE FUSTER

HOMENATGE A JOAN FUSTER EN EL CENTENARI DEL SEU NAIXEMENT

Horaris: Dimecres: 20 h

Preus: Entrada gratuïta

L’escriptor Joan Fuster (Sueca, 23 de novembre de 1922 – 21 de juny de 1992) està considerat com un dels intel·lectuals europeus més importants del segle XX.

Per als valencians, les seues erudites aportacions literàries, històriques, filològiques, de crítica cultural i cíviques han suposat una part molt important del descobriment i pensament del nostre passat, del nostre present i dels camins que podem escollir per al nostre futur.

El fet que la Generalitat Valenciana haja declarat l’any 2022 com a Any Fuster avala aquest compromís de l’intel·lectual amb el seu poble i de les institucions en reconèixer-li la seua tasca que, solament en paper imprés, va suposar més de 60 llibres i més de 3.500 articles. Així mateix és ben significatiu que altres governs autonòmics, com la Generalitat de Catalunya i el Govern Balear, hagen també declarat com a Any Fuster aquest 2022; i que multitud d’associacions, institucions, col·lectius i grups empresarials de diferents punts d’Europa estiguen fent activitats en record, difusió i enaltiment de l’obra del valencià universal.
Actors i actrius:
Alfred Picó
Noèlia Pérez
Josep Zapater
Victoria Salvador
Núria Herrero

Artistes:
Andreu Valor
Sandra Monfort
Maria del Mar Bonet

Direcció Musical:
Borja Penalba

Ajudant direcció:
Carles Sanchis
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 961 832 560
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info