del 21 de febrer fins al 14 de març de 2021 · València · Teatre Principal de València

Estrena

LLUNA

ESCALANTE CENTRE TEATRAL I L’HORTA TEATRE

Preus: PREU 5€ EDAT + 8 anys

Notes: DEL 21 DE FEBRER AL 14 DE MARÇ HORARI funcions per a públic general dies 21, 28 de febrer i dies 7 i 14 de març a les 18 h. Consulteu funcions per a escolars DURADA 1 h.

Lluna no pot evitar mirar el cel cada nit. No pot evitar preguntar-se quant de temps es tarda a arribar a la lluna. No pot evitar imaginar-se què hi ha més enllà del nostre sistema solar. Farem un viatge pel cosmos, a través dels ulls d’una xiqueta que sempre és capaç de mirar uns anys llum més lluny. Apuntarem els nostres telescopis cap a llunyanes galàxies enormes i veurem que potser no són molt diferents de les minúscules partícules que componen tot allò que envolta Lluna i els seus amics. Un projecte escènic en què es combinen arts escèniques, poesia, ciència i tecnologia per a oferir una experiència interdisciplinària que busca estimular la curiositat dels més joves.
INTÈRPRETS Cristina Fernández, Àngel Fígols, Borja López Collado, Victoria Mínguez, Laura Valero. DRAMATÚRGIA I DIRECCIÓ Juan Pablo Mendiola. AJUDANT DE DIRECCIÓ Kika Garcelán. MÚSICA Damián Sánchez. MOVIMENT I COREOGRAFIA Cristina Fernández. AUDIOVISUALS Laura Cuello, Alba Casanova, José Ábalos. VÍDEO MAPPINGManuel Conde - Radiante. ESCENOGRAFIA Los reyes del Mambo. IL·LUMINACIÓ Manuel Conde. VESTUARI María Almudéver. IMATGE GRÀFICA Pilixip. PRODUCCIÓ EXECUTIVA Alfred Picó. PRODUCCIÓ Centre Teatral Escalante – L’Horta Teatre.
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 963 539 200
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info