Espai LaGranja

L'edifici de La Granja

L'edifici de La Granja

Taller Mucha muchacha

Taller Mucha muchacha

Taller Mucha muchacha

Taller Mucha muchacha

Espai de recursos i mediació per la dansa i les arts en viu.

Creació, experimentació i disrupció cultural
Un espai on experimentar i desenvolupar projectes en relació amb el moviment, així com debatre, qüestionar i reflexionar de manera crítica sobre el llenguatge i les possibilitats de les arts performatives.
Un espai inclusiu, participatiu, col·laboratiu, que es beneficie de la presència, creus i intercanvis que es provoquen entre artistes locals, nacionals i internacionals, en escolta permanent.
Espai La Granja actua sobre la base de diferents línies de treball per a incidir en el teixit creatiu i professional des de diferents contextos. Els eixos principals de l'espai són: creació, formació, proximitat i internacionalització.

Espais d’assaig: La Granja ofereix un servei de cessions adreçat al col·lectiu professional.

Residències amb seguiment artístic: Cada procés de creació és únic i per tant té necessitats diferents i específiques. L’equip de La Granja treballarà per generar un marc diferencial per a cada residència, aportant les condicions adequades al projecte que es vol desenvolupar. Un dels principals objectius d’aquesta àrea es trobar la col·laboració de totes les parts implicades al projecte (creadors, tècnics, mediadors...) i identificar-nos com a responsables d’un mateix esforç.


 

  culturarts generalitat valenciana

  © Institut Valencià de Cultura

  Plaça de l'Ajuntament, 17
  46002 València

  Arts escèniques

  Teatre Principal
  Barques, 15 · 46002 València

  Tel. 961 832 560
  escena_ivc@gva.es

  Nota legal

  Area personal

  Contacte express

  Accepte les condicions i la
  política de privacitat

  Subscripció al newsletter


  Accepte les condicions i la
  política de privacitat
  Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info