IVC > 4º curs ‘Coneixements bàsics del negoci musical’

15 de desembre de 2020

4º curs ‘Coneixements bàsics del negoci musical’

• El curs es realitzarà en aquesta edició completament en línia i començarà el 13 de gener de 2021 • La programació didàctica del curs està formada per 18 sessions, que tindran lloc cada dimecres amb una duració de dues hores i ponents especialitzats

L’Institut Valencià de Cultura oferirà a partir del pròxim 13 de gener de 2021 la quarta edició del cicle formatiu “Coneixements bàsics del negoci musical”, adreçat a músics, artistes, promotors, programadors, mànagers i agents culturals que vulguen obtindre les eines necessàries per a ampliar els seus coneixements i treballar en un sector que en aquests moments es troba davant del repte d’adaptar-se a les noves circumstàncies generades per la COVID-19.

L’objectiu d’aquest cicle formatiu, coordinat i dirigit per Vicente Martínez (Songsforever), amb una àmplia experiència en altres cursos formatius musicals, com el postgrau en Gestió Empresarial de la Música de la Universitat de València, és donar una visió completa del negoci musical en àrees tan importants com el màrqueting, la comunicació, el posicionament i la monetització d’obres musicals en Internet, el ‘playlisting’, la distribució musical, la internacionalització, el patrocini o la gestió legal, laboral i fiscal.

Com a novetat d’aquesta edició, s’inclou en la programació una unitat sobre la normativa COVID per als esdeveniments musicals en directe, un tema fonamental en l’actualitat. En definitiva, una completa programació didàctica per a entendre el funcionament bàsic de la indústria musical.

Aquesta edició del curs constarà de 18 sessions que seran impartides totalment en línia. Les sessions docents tindran lloc cada dimecres de 16.30 a 18.30 a través de videoconferència.

Programació transversal

Aquesta edició comptarà amb la col·laboració de MIM (Mujeres en la Industria Musical) en un esforç conjunt per visibilitzar el talent femení en el mercat musical que es veurà reflectit en el planter de professionals amb el qual comptarà el curs i que serà totalment paritari.

Coneixements bàsics del negoci musical” arrancarà el dimecres 13 de gener de 2021 amb la sessió sobre creació i viralització d’un esdeveniment musical en les xarxes socials, impartit per Alba Giménez, especialista en mitjans socials, estratègia i continguts de Ticketmaster.

La resta del cicle també comptarà amb professionals reconeguts de la indústria musical com ara Carol Rodríguez (Produccions Baltimore), Lorena Jiménez (La Trinchera), Gemma del Valle (Subterfuge Records), Carlos Casany (Sony Music), Maxime Dodinet (Sony Music), Leire Alcalde (Sony ATV), María Pellicer (EO! Música), Francisco Higón (Universitat de València) o Marga Landete (directora adjunta de Música i Cultura Popular de l’Institut Valencià de Cultura), entre altres.

El curs es tancarà amb les classes magistrals del productor musical Raül Refree i l’artista i compositora Maika Makovski. El preu d’inscripció per a aquest cicle és de 5 € per sessió i 50 € per la totalitat de les sessions.

Inscripcions 
 

 

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 962 936 621
ivc@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter
Selecciona newsletters:


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info