Insula Dramataria Josep Lluís Sirera

Antonia Bueno

Antonia Bueno

Begoña Tena

Begoña Tena

Laura Sanchís

Laura Sanchís

Mafalda Bellido

Mafalda Bellido

María Cárdenas

María Cárdenas

Maribel Bayona

Maribel Bayona

D’acord amb el projecte artístic del Director Adjunt d’Arts Escèniques de l’Institut Valencià de Cultura, al llarg de l’any 2018 es posa en marxa la 1ª edició del Laboratori de Dramatúrgia INSULA DRAMATARIA JOSEP LLUÍS SIRERA, l’objectiu del qual és estimular l’escriptura teatral generant unes condicions dignes de treball, potenciar la dramatúrgia viva valenciana en un moment de clara renaixença escènica i combatre l’aïllament creatiu de les nostres autores i autors dramàtics fent que la seua escriptura forme part d’un procés més ampli: reunions conjuntes, contacte amb altres professionals escènics, lectures escenificades de les obres escrites així com publicació i finalment producció i exhibició d’algun dels textos.
 
La primera promoció del Laboratori de Dramatúrgia INSULA DRAMATARIA JOSEP LLUÍS SIRERA, està formada per les dramaturgues Maribel Bayona, Mafalda Bellido, Antonia Bueno, María Cárdenas, Laura Sanchís i Begoña Tena.
 
El coordinador del Laboratori és Paco Zarzoso, prestigiós dramaturg valencià d’àmplia i reconeguda trajectòria, tant dins com fora del nostre territori, i persona molt experimentada en liderar i guiar diversos tallers i cursos d’escriptura teatral. 
culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

Arts escèniques

Teatre Principal
Barques, 15 · 46002 València

Tel. 963 539 200
escena_ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info