Qui som?

seu de l'Institut Valencià de Cultura, a la plaça Viriato

seu de l'Institut Valencià de Cultura, a la plaça Viriato

L’Institut Valencià de Cultura (IVC) és una entitat de dret públic que depén de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport i que té com a a finalitats el desenvolupament i l’execució de la política i accions culturals de la Generalitat Valenciana pel que fa a la creació, exhibició, coneixement, tutela, foment, producció, conservació, restauració, estudi, investigació, promoció i difusió de les arts escèniques, musicals i audiovisuals, fonamentalment i en totes les seues varietats; de les arts plàstiques i els museus en determinats àmbits i espais concrets; i de tots els béns culturals que conformen el patrimoni cultural valencià.

Amb el lema «El públic és el protagonista» l’IVC fa visible que el seu objectiu fonamental és el públic, el ciutadà, a qui va dirigida tota la seua programació i accions, bé en gestió directa en els espais propis i festivals que l’IVC té i gestiona al llarg i ample de la Comunitat Valenciana, o bé en gestió compartida, conveniada o mitjançant ajudes allà on no disposa d’espais de la seua titularitat. Amb tot, el treball per la ciutadania també inclou necessàriament tot el suport possible de l’IVC a les indústries culturals valencianes que per contingut li corresponen i que suposen progrés per a tota la societat.

De la Direcció General de l’IVC depenen directament les següents direccions adjuntes i subdireccions generales:

a) Direcció Adjunta d’Arts Escèniques.
b) Direcció Adjunta d’Audiovisuals i Cinematografia.
c) Direcció Adjunta de Música i Cultura Popular Valenciana.
d) Subdirecció General de Gestió.

 

L’objectiu d’aquest portal web és que resulte còmode, ràpid, precís i eficaç per tal que el ciutadà puga accedir a l’extensa i variada programació escènica, musical i audiovisual que ofereix l’IVC al llarg i ample de la Comunitat Valenciana, i que puga estar informat de les iniciatives, projectes i ajudes que aquest ens públic propicia amb la finalitat de recolzar els creadors i intèrprets valencians i empényer la conservació i recuperació del nostre ric patrimoni cultural,

Aquest servei mitjançant internet ha de ser un instrument útil en la relació de totes les valencianes i els valencians amb la Generalitat en el marc de les seus actuacions en matèria cultural.

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 962 936 621
ivc@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info