Qui som?

Seu de l'Institut Valencià de Cultura, a la plaça Viriat

Seu de l'Institut Valencià de Cultura, a la plaça Viriat

L’Institut Valencià de Cultura (IVC) és una entitat de dret públic que depén de la Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport i que té com a a finalitats el desenvolupament i l’execució de la política i accions culturals de la Generalitat Valenciana pel que fa a la creació, exhibició, coneixement, tutela, foment, producció, conservació, restauració, estudi, investigació, promoció i difusió de les arts escèniques, musicals i audiovisuals, fonamentalment i en totes les seues varietats; de les arts plàstiques i els museus en determinats àmbits i espais concrets; i de tots els béns culturals que conformen el patrimoni cultural valencià.

L’IVC vol fer visible diàriament que el seu objectiu fonamental és el públic, el ciutadà, a qui va dirigida tota la seua programació i accions, bé en gestió directa en els espais propis i festivals que l’IVC té i gestiona al llarg i ample de la Comunitat Valenciana, o bé en gestió compartida, conveniada o mitjançant ajudes allà on no disposa d’espais de la seua titularitat. Amb tot, el treball per la ciutadania també inclou necessàriament tot el suport possible de l’IVC a les indústries culturals valencianes que per contingut li corresponen i que suposen progrés per a tota la societat.

De la Direcció General de l’IVC depenen directament les següents direccions adjuntes i subdireccions generales:

a) Direcció Adjunta d’Arts Escèniques.
b) Direcció Adjunta d’Audiovisuals i Cinematografia.
c) Direcció Adjunta de Música i Cultura Popular Valenciana.
d) Subdirecció General de Gestió.

 

L’objectiu d’aquest portal web és que resulte còmode, ràpid, precís i eficaç per tal que el ciutadà puga accedir a l’extensa i variada programació escènica, musical i audiovisual que ofereix l’IVC al llarg i ample de la Comunitat Valenciana, i que puga estar informat de les iniciatives, projectes i ajudes que aquest ens públic propicia amb la finalitat de recolzar els creadors i intèrprets valencians i empényer la conservació i recuperació del nostre ric patrimoni cultural,

Aquest servei mitjançant internet ha de ser un instrument útil en la relació de totes les valencianes i els valencians amb la Generalitat en el marc de les seus actuacions en matèria cultural.

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 962 936 621
ivc@ivc.gva.es

Nota legal

Area personal

Contacte express

Accepte les condicions i la política de privacitat

Subscripció al newsletter
Selecciona newsletters:


Accepte les condicions i la política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info