IVC > 'Coneixements bàsics del negoci musical' online

24 de març de 2020

'Coneixements bàsics del negoci musical' online

La tercera edició del curs s'oferirà en línia

El curs aporta una visió completa del negoci en màrqueting, comunicació, posicionament d'obres en internet i 'playlisting'. Aborda també la distribució musical, internacionalització o gestió laboral i fiscal.

L'Institut Valencià de Cultura (IVC) oferirà a partir del dimarts 31 de març, de manera 'online', les sessions cancel·lades del curs 'Coneixements bàsics del negoci musical' a causa de la situació d'alarma que travessa el país per la crisi del Covid-19.

Així doncs, cada dimarts i dijous de 16.30 a 18.30 hores es realitzaran sessions 'online' a través de la plataforma de videoconferències 'Zoom' per a un màxim de 60 assistents. 

El curs es reprendrà el dimarts 31 de març amb el mòdul 'Règim fiscal dels músics i artistes', impartit per Francisco Higón; continuarà amb 'Drets d'Autor', impartit per Leire Alcaide, el dijous 2 d'abril; 'Règim Jurídic Laboral dels Músics i Artistes', impartit per Juan Antonio Altés el 7 d'abril; amb el mòdul de 'Internacionalització', que s'impartirà el 9 d'abril per María Pellicer; i finalitzarà amb la Master Class sobre 'Creació i Negoci Musical' impartida per Juan Manuel Latorre de Vetusta Morla i guiada per la periodista musical Carmen Velasco, el dimarts 21 d'abril, també en horari de 16.30 a 18.30 hores.

L'objectiu d'aquest cicle formatiu, dirigit per Vicente Martínez, amb una àmplia experiència en altres cursos formatius musicals, com el Postgrau en Gestió Empresarial de la Música de la Universitat de València, és donar una visió completa del negoci musical en àrees tan importants com el màrqueting, comunicació, posicionament i monetització d'obres en internet, playlisting, distribució musical, internacionalització o gestió laboral i fiscal.
En definitiva, tot el que es necessita saber saber per a entendre el funcionament bàsic de la indústria.

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

IVC

Tel. 963 539 300
ivc@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter


Accepte les condicions i la
política de privacitat
Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info